היי טק זה באסה

el Cantante

New member
היי טק זה באסה../images/Emo4.gif

בואו להיות מורים! תבינו שאתם באמת עושים משהו ציוני וחשוב!!!!! חינוך זה דבר מספר 1!

el Cantante

New member
אני שמח שאתה מסכים איתי ../images/Emo13.gif

שלח לי מסר לעוד פרטים! יחד נעשה מהפיכה! ויוה לה -רבולישיון!

embedded guy

New member
לא כדאי שכל אחד יעשה את מה שהוא טוב בו ?

לא סתם אני משאיר לאשתי לעזור לילדה עם שעורי הבית.

el Cantante

New member
טוב...

להיות מורה זה לא כ"כ קשה.. כל מי שבהיי טק יכול להיות מורה טוב אבל אתה צודק!

0 אור 0

New member
ממש לא נכון

אני מכירה לא מעט מתכנתים שיש להם בקושי כישורים תקשורתיים בשביל לנהל יחסי עבודה תקינים, שלא לדבר על להחזיק כיתה, לרתק את הילדים, לחנך אותם לערכים ועוד ועוד דרישות שיש ממחנך ומורה (כן - אני יודעת שגם לא לכל המורים בשטח יש את זה, אבל במכללות לפחות זה איזשהו קריטריון לקבלה ונושא לימוד ועבודה במהלך הלימודים - לא בדיוק מה שלומדים במדמ"ח) וחוץ מזה, באמת לא ברור לי איך זה מי שלא רוצה לקלוט בוגר ספרות ולשון כמנהל פרוייקט טכנולוגי מתקדם, חושב שמי שלמד טכנולוגיה ידע לעסוק בחינוך? סתם לומדים 4 שנים?

gws1

New member
../images/Emo45.gif צודקת ב- 100%

יותר מזה, אני מכיר לא מעט מרצים באוניברסיטה שלא הייתי נותן להם אפילו להדריך בתנועת נוער (מבלי לזלזל חלילה במדריכים שם). כשהייתי באוניברסיטה, לא פעם התגעגעתי לכמה מהמורים שלימדו אותי בתיכון ובביה"ס. ודווקא האנשים שהשפיעו עלי יותר מבחינה תדמיתית, עיצבו את אישיותי ונטעו בי ערכים, היו אנשי הוראה ולא אנשי אקדמיה. בשביל להיות מורה צריך יכולות, מיומנויות וכישרון מיוחד, זה לא דבר של מה בכך ולא כל אחד ניחן בזה. חבל שרק אצלנו בארץ מתייחסים בכזה זלזול למורים. מקצוע ההוראה פשט את הרגל והפך להיות מקצוע בזוי... ואני אומר שמורה טוב, הוא מורה לחיים!

el Cantante

New member
אין מה להשוות מורים למרצים!

מרצים לא עברו הכשרה להוראה לעומת מורים! אני חושב שאפשר לצאת מהבושה וללמוד הוראה ולהיות מורה! לא פחות אחריות.

gws1

New member
ועוד איזה הערת אגב,

חבר טוב שלי שסיים תואר שני בפיסיקה ובמחשבים באוניברסיטה, עם ממוצע ציונים גבוה מאוד והרבה חברות הייטק חיזרו אחריו, החליט שהוא מעוניין לעסוק במקצוע ההוראה מתוך אידיאל. הוא ראה במקצוע ההוראה חזון ושליחות, וויתר על הרבה מאוד פיתויים והטבות שהוא יכל לקבל בקלות. אז אולי בכל זאת, יש עוד תקווה לחינוך במדינת ישראל...

izackv

New member
כשהחינוך מגיע מאנשים שחושבים שהיטק זה בעסה

לא בטוח שזאת המהפכה שאנחנו מקווים לה. וחבר טוב שלי שניסה באמת להיות מורה אחר אחרי שהיה איש היטק במשך שנים, נשבר אחרי שנתיים (למיטב זכרוני) של משכורת רעב במונחי היטק (ולמעשה בכל מונח אפשרי!) התנדבות זה אחלה, אבל רק אחרי שעות העבודה...

el Cantante

New member
שיתנדבו

בשעתיים וחצי שנשאר להם ביממה אחרי שעבדו 21.5 שעות ביממה בסטארט אפ הכושל שלהם...

h a j b i

New member
לך תתנדב אתה להיות מורה

לגעתי יש מטרות הרבה יותר טובות להתנדב אליהן. חוץ מזה אני משום מה מאמין שמי שעוסק במקצוע רציני כמו מורה צריך לעשות את זה באופן מקצועי ומלא ולא בכדרך אגב שעתיים ביום.

izackv

New member
ריח כבד של מרירות...

רובנו לא עובד 21.5 שעות. רובנו לא עובד בסטרטאפ כושל. חשוב לא להשליך מהמקרה הפרטי שלך אל הכלל. בכל מקרה, מורה טוב שמגיע מעולם ההיטק זה אחד שמבין את החשיבות של חינוך טכנולוגי ולא אחד שמגיע עם טראומות מעולם ההיטק. זה אחד שחושב חיובי ומחפש פינות אור בכל דבר, אבל עדיין יודע ומסוגל להכין את התלמידים שלו לחיים האמיתיים. אני מתנדב מספיק לטעמי (רוצה להצטרף בפעם הבאה שאנחנו נוסעים לעוטף עזה לעשות טיפולי "רפואה משלימה" בהתנדבות לאנשים שסובלים ממלחמה יום-יומית?) את ההוראה אני משאיר כרגע לאנשים אחרים. בכל מקרה, יוזמה ברוכה! רק חבל להשמיץ על הדרך. אפילו אם זאת סתם דרך לקבל קצת יותר תשומת לב.

MaD-d0g

New member
אני חנוק על תכנות........

אמממ.... פאק מאיפה זה ? מוכר

למעלה