היי, חדשה כאן ובכלל בעולם הטבעונות
אני עדיין לא נמצאת במקום שבו אני מגדירה את עצמי כטבעונית,
אבל אני כן מוצאת את עצמי עושה שינויים הדרגתית, יותר בקטע בריאותי, כשמבחינת זה שאם זה גם לא פוגע באף אחד, אז מה טוב.
אתמול הלכתי לשוק כדי לחפש תחליפים לגבינות, שיהיו טעימים וגם זולים יותר, בתקווה, מבחנויות טבע.
נתקלתי ב"גבינה" מעושנת של כפיר שהיא סופר טעימה וגם נאמר לי ע"י המוכרת שהיא לא חלבית.
האם זה נכון והאם היא אכן בריאה יותר?
תודה
אני עדיין לא נמצאת במקום שבו אני מגדירה את עצמי כטבעונית,
אבל אני כן מוצאת את עצמי עושה שינויים הדרגתית, יותר בקטע בריאותי, כשמבחינת זה שאם זה גם לא פוגע באף אחד, אז מה טוב.
אתמול הלכתי לשוק כדי לחפש תחליפים לגבינות, שיהיו טעימים וגם זולים יותר, בתקווה, מבחנויות טבע.
נתקלתי ב"גבינה" מעושנת של כפיר שהיא סופר טעימה וגם נאמר לי ע"י המוכרת שהיא לא חלבית.
האם זה נכון והאם היא אכן בריאה יותר?
תודה