היי חברים

debi3

New member
היי חברים

אני דיי חדשה פה. ויש לי שאלה אליכם, אני מתחתנת עוד חודש וחצי, ואחותי רוצה ללבוש בחתונתי שימלה לבנה עם איתורים ציבעוניים. את האמת אייך זה נשמע לכם?

דובישה

New member
אם את לא חושבת שזה בסדר

אז זה לא בסדר, אם אין לך בעיה עם זה, אבל באמת ולא למראית עין, אז תזרמי. אולי כדאי להסביר לה שבדרך כלל זה לא מקובל ויהיו כאלה שיסתכלו עליה עקום בגלל זה. מצד שני יכול להיות שאף אחד לא ישים לב מההתרגשות

ט ו ש ה

New member
עניני שמלה

תראי, אישית אני באמת לא חוששבת שמישהו יכול לטעות ולחשוב שהכלה היא מישהי אחרת פרט לכלה...
אבל, זה גם ענין של התחשבות בך וברצונות שלך. אני מציעה לך לחשוב על זה טוב טוב, ולנסות לראות האם שיחה עם אחותך לא תוביל למריבה ולפיצוץ. אם זה מספיק קריטי לך (ולא משנה כרגע שהיא חושבת שזה בסדר), תתפסי אותה לשיחה, תסבירי לה (בנעימות) שזה ממש לא נעים לך, ומאד מפריע לך ואת מבקשת שתתחשב בך ביום החתונה שלך. אישית, זה בעיני לא כזה ביג דיל אם משיהי מגיעה עם ]ריט לבן, אלא אם האקסית המיתולוגית של החתן דופקת כניסה בשמלת ערב לבנה ארוכה...
אבל שוב - זה ענין של הרגשה , ואם את מרגישה לא נוח עם זה, זה כל מה שמשנה.

loli25

New member
לדעתי זה לא לעניין. זה היום שלך

יש כלל לא כתוב שרק הכלה באה בלבן, אז מילא כשאחרים לא מקפידים - אבל אחותך? דברי איתה, ואם לא נעים לך - שלחי אליה את אמא, אחות אחרת, בת דודה וכו'. אני בטוחה שאם היא תבין לא תהיה לה בעיה להחליף שמלה.

lame

New member
לא!

לא לובשים שמלה לבנה בחתונה - זה לא לעניין. מה,חסרות שמלות מהממות בצבעים אחרים?? תגידי לה שמי שלובשת שמלה לבנה בחתונה לא מתחתנת 7 שנים אלא אם כן היא בת 10 וזה לא מפריע לה

נאגטס

New member
so what? ../images/Emo8.gif

אני מתחתנת בשישי בצהרים. אמא שלי בחליפ מכנסיים לבנה, אחותי בשימלה לבנה עם עיטורים צבעוניים, ואחותי השניה...... גם בחולצה וחצאית לבנות עם עיטורים צבעונים. בהתחלה הרמתי גבה, אח"כ אמרתי - So what? מישהו יכול לטעות מי זו הכלה?! אין כל קשר בין מה שאני אלבש לבין מה שהן לובשות, אפילו שזה לבן. חוץ מזה, חתונה בקיץ - לבן זה "הצבע". לא לעשות עניין, לקחת בחשבון שרוב האנשים שבאים יודעים מי מתחתן, ושבשמלת כלה, אי אפשר לטעות...

דוסיס

New member
אני חייבת להגיד ש...

הייתי בחתונה לפני שבוע והכלה לבשה שמלה ממש לא כלתית - מיני לבנה פשוטה והיו מסביבה כמה נשים שבאו עם לבן - ובכל זאת היא היתה שם הכי זוהרת והכי יפה ואף אחד לט יכול היה לטעות... בקיצור- אין מצב שמישהו יעפיל עלייך ביום שלך...

למעלה