היי חברים!

תמיר1991

New member
היי חברים!

אני במגעים לרכישת לוט 60 בולי ישראל, ישנים ברובם, 1$ ו- 1.5$ דמי משלוח. נותרו עוד 4 ימים למכירה, אציע הצעה אחרי שאקבל הודעה האם מותר לי לשלם במטבעות הרבע דולר המיותרים שלי. להלן התמונה. תמיר.

תמיר1991

New member
יש לציין שיש לי את מרבית הבולים!

אני זקוק אך ורק לבולים מהשנים הראשונות למדינה (שרות, דאר עברי 10 וכו'). הם יכולים לעזור לי להשלים סריות, למרות שהם לא במצב אידיאלי במיוחד... יש שם גם 3 בולי עתודה שמשלימים לי את הסריה, והשאר להחלפות. תמיר.

בול לשרות משרדי הממשלה בלבד

בול שרות הוא בול שנועד לשימוש משרדי הממשלה בלבד. הבול לא נמכר בסניפי הדאר, ואינו נגיש לציבור הרחב. אני מניח שזה היה נסיון למנוע גניבה של בולים על ידי העובדים לצורך שימוש אישי. בקשר לקניה שלך, הרי שמרבית הבולים הם חתומים ללא שובל. בנוסף לכך הם חלקי סריות. אני מניח שבחנות בולים בארץ תוכל לנצל את כספך באופן יעיל יותר, אם תקנה סריות שלמות (לא חתומים ועם שובלים). ניתן לקנות שנתונים שלמים במחירים נמוכים למדי (עשרות בודדות של שקלים). אני מציע לך לבדוק עלות של סריות ושנתונים שחסרים לך ולשקול מה עדיף. בכל מקרה סביר להניח שקניית 60 בולים בהשקעה של 2.5$ תהיה זולה יותר, אבל מבחינה בולאית אתה מקבל סחורה פחות מעניינת.

תמיר1991

New member
מצד אחד אתה צודק,

אבל לדעתי הרבה יותר כיף, יפה ונחמד לקבל בדואר משלוח (ותוך כדי כך להיפטר ממטבעות רבע דולר שאין לי איפה ואיך לנצלן...), גם אם זה חלקי סריות, מאשר שנים שלמות, שגם עולות הרבה יותר. אולי עדיפה לי גם דעה של שרון, דורון אריק וכולם. יש לציין שעדיין לא הצעתי הצעה. תמיר.

geru

New member
תמיר...

לדעתי - אין לך מה לקנות את החבילה הזאת.. תמתין עם רבעי הדולר לחבילה הרבה יותר טובה והרבה יותר משתלמת. השאלה הנשאלת: למה לקנות בולי ישראל כאשר אתה חי קיים ונושם פה בארץ הקודש, בארץ ישרואל? לך לחנויות הבולים, תפרסם פה מודעה מה חסר לך ואנחנו נשתדל לעזור לך כמה שיותר. שרון

תמיר1991

New member
לא חשבתי על זה:

דאר עברי, דמי דאר 48', בולי שרות 48', דמי דאר 49' ובולים נוספים מהתקופה הזו, ללא שובל וחתומים (כי אתם לא תביאו לי משהו אחר..), ימצאו אצלי בית חם! כמו כן, מטבע 49'. הצעות החלפה יתקבלו בברכה (ושרון - זכור את האוברדראפט!). תמיר.

למעלה