היי חברים
-בית זמני לכלבה-

היי חברים../images/Emo70.gif -בית זמני לכלבה-

יש לי שאלה אליכם.. יש לי כלב מעורב קטן בן שנה וחצי..ביולי ההורים שלי ואחותי טסים לחודש בערך לארה"ב והוא ישאר איתי לבד.. וישעמם לו לבד בלי תעסוקה חודש. ביום יום ההורים שלי בבית, אחותי ואני.. ותמיד מישו משחק איתו וזה.. אבל שהוא ישאר איתי ישעמם לו נורא נורא.. חוץ מ3 טיולים ביום כולל טיול גדול אחד אין לו תעסוקה.. אז אני רוצה אם אפשר כלבה אליי אבל רק לחודש. אני מעוניינת בכלבה שישחקו ביחד..ישתוללו, יתעייפו.. בעיקרון אני רק מבררת עכשיו.. יש עוד יותר מחודשיים עד שהם יטוסו.. אני מעוניינת בכלבה בריאה,עם כל החיסונים, טיפולים נגד פרעושים,קרציות,תולעים והכל, מעוקרת, לא גדולה - שהגודל שלה יהיה בינוני שיתאים לכלב שלי..מעל גיל 10 חודשים ומתחת לגיל 3 שנים,כלבה מחונכת- יודעת לעשות צרכים בחוץ, לא הורסת דברים בבית.. אוהבת לשחק ולהשתולל.. שיש לה הרבה מרץ..שלא תפחד להישאר עם הכלב שלי לבד בבית(עד 6 שעות לא יותר)- אולי זה יותר מדי דרישות אבל אני לא רוצה שהכלב שלי חס וחלילה יחלה, ואני בסופו של כל דבר רוצה שלא יהיה לו משעמם.. תמיד ראיתי פה שיש כלבים שמחפשים בתים זמניים וכל מיני.. אני מחפשת רק כלבה.. ומי שמביא לי את הכלבה אז הוא ידאג לה לאוכל למשך חודש.. ההורים שלי לא רוצים להשקיע כספית על כלב נוסף.. אז אם אתם מכירים או יש לכם כלבה עם כל הדרישות שרשרמתי שצריכה בית זמני לכל חודש יולי אשמח לשמוע.. ותמונה נורא תעזור.

The Reuty

New member
כלב זה לא צעצוע.

את יכולה להיות בית אומן אבל אי אפשר להבטיח לך שבתוך חודש היא תמצא בית. מה תעשי אחרי החודש כשההורים יחזרו? לאן תחזירי את הכלבה? את יכולה לקנות לכלב שלך צעצועים ומשחקים כדי שיעבירו לו את הזמן.

../images/Emo37.gifתגובה../images/Emo27.gif

אממ.. אולי מישהו פה מכיר או הוא בעצמו נוסע בחודש יולי ויש לו כלבה עם הדרישות שביקשתי ויכול להשאיר אצלי את הכלבה?! ויש כאלה גם שכל חודש יולי יעזור להם אם אני יהיה לכלבה כבית אומן.. אני יודעת שזה לא צעצוע! אבל בית אומן לחודש יכול להוות הרבה אופציות להרבה אפשרויות.. אז למה ישר לשלול? בגלל זה אני מתחילה מעכשיו לברר ולא שבוע לפניי.. כי בטוח תהליך כזה לוקח הרבה זמן!! אם אני לא ימצא כלבה שצריכה בית אומן לכל חודש יולי. אז אין מה לעשות.. אבל צריך לברר קודם

The Reuty

New member
מה תעשי אם הכלבה לא תמצא בית

כל חודש יולי? לאן תחזירי אותה? תזרקי אותה לרחוב? אני לא שוללת. שאלתי בפשטות מה את מתכוונת לעשות עם הכלבה, אם היא לא תמצא בית תוך חודש. חוצמזה, בתור בית אומן, צריך גם ללכת לימי אימוץ, מה יקרה אם הכלבה תאומץ תוך יום? את לא יכולה להתחייב לזמן מוגבל. יכול להיות שלכלבה ייקח הרבה יותר מחודש ויכול להיות שיקח לה פחות מחודש. ושוב, מה תעשי אם לא תמצאי לה בית אחרי חודש?! בגלל זה את לא יכולה לקחת כלבה על קן בית אומן, אם את יודעת שבוודאות, אחרי חודש אין לך מה לעשות איתה. אם את לוקחת כלבה מכלביה, את לא תוכלי להחזיר אותה, כי כלב שיצא מכלביה וחוזר אליה, מורדם.

רֵעוּת

New member
לא הבנתי מה הבעיה

זה רעיון מצויין ויכול להיות פתרון מעולה, גם לעמותות שיחסכו חודש בפנסיון וגם לטסים לחול שהיא מציעה להם דוגיסיטר לחודש. ואם הכלב ימצא בית אחרי יום? איזה יופי אני בטוחה שגם היא תשמח בשבילו.

The Reuty

New member
מה הבעיה?

מה היא תעשה עם הכלבה אם היא לא תמצא בית בחודש?! זו הבעיה.

זכוכיות

New member
תחזיר אותה...

ובינתיים אותה עמותה חסכה חודש של תשלומים על פנסיון. למה זה רעיון גרוע כל כך?

The Reuty

New member
תחזיר אותה לאן?!

לא כל עמותה מחזיקה כלבים בפנסיון. רובם בכלביות. ומעבר לכך (לדעתי ועד כמה שידוע לי) זה יכול לעשות בעיות נפשיות/התנהגותיות לכלבה אם יוצאו אותה מכלוב בפנסיון לבית ואחרי חודש יחזירו אותה שוב לכלום. אם היא הייתה אומרת שלא הייתה לה בעיה להשאיר את הכלבה אצלה עד שהיא תמצא בית, זה היה נהדר, אך היא רוצה כלבה -רק- לחודש. זה יכול לחסוך לעמותה בכסף לפנסיון, אך כמה יעלה לאלף אותה במידה והיא תפתח בעיות התנהגותיות?

enbalush

New member
יש...

בראשון אוהבת חיות יש כלבה שזקוקה לטיפול אחרי תאונה...תבררי איתם לגבי טוויטי, אני לא יודעת אם זה מתאים, אבל עוד מפורים הם חיפשו בית זמני. בהצלחה.

למעלה