היי חברים ! מה נשמע בארץ ? !.

היי חברים ! מה נשמע בארץ ? !.

רק היום הדלקתי את המחשב שיש לי פה (בצרפת) .ואני רואה שלא היה ממש הרבה שירשורים שהפסדתי .אגב הזמנתי כרטיס למשחק הקרוב נגד הכוח באתר של בימות בכרטיס אשראי .אני חוזר ביום רביעי .ב 3 אחה``צ .אז מי יודע באיזה שעה נסגרים בטדי השערים ?.והמשחק עצמו ב 19:30 ?!?.יום טוב לכולם .מלא מהן.בונז`ור.

אתמול נסענו לפרי (ז)

בעיקרון אני נמצא במזרח צרפת בלה מאן .עיר נופש כזאת .ביקור חג אצל הסבתה .

לך טטייל שם צרפת יפיפיה

חזרתי משם לפני חודשיים היה מהמם יש הרבה מה לעשות שם במיוחד בפריז

אל תדאג אחי.אתה לא צריך לספר לי.

על היופי של צרפת .כבר 3 ימים שאני חורש את צרפת מ טולו ועד הריביירה .ועוד חצי שעה אנחנו יוצאים לעיר לאנס (לרואה היה הקפטן של הקבוצה המקומית ).ועוד היד נטויה.אז יאאלה אחים .מתגעתגע אליכם .וייאאלה בייתתר. בייי.

אתה ממחשב

או מנייד? הייתי בלונדון לפני כחצי שנה, וגלשתי מהסלולארי. קיבלתי הביתה חשבון מנופח של מאות שקלים בגין שימוש באתרי גלישה חיצוניים. היזהר נא ידידי, אלא אם כן יש לך כסף מיותר.

כן מותק

אבל ההודעה שלו שוכפלה פעמיים משהו שקורה בדרך כלל רק בגלישה מסלולארי. להלן הסביר האשכנזי במזרחי את הסיבה לשכפול. הבנת מיי ליידי?

לא לא.אני ממחשב .רק הכשיו הגעתי ..

וראיתי ששרשרתי פעמיים .כנראה לחצתי פעמיים שלח.נראה לך שאני יגלוש מסלולר בחו``ל ?,

אל תדאג אחי.אתה לא צריך לספר לי.

על היופי של צרפת .כבר 3 ימים שאני חורש את צרפת מ טולו ועד הריביירה .ועוד חצי שעה אנחנו יוצאים לעיר לאנס (לרואה היה הקפטן של הקבוצה המקומית ).ועוד היד נטויה.אז יאאלה אחים .מתגעתגע אליכם .וייאאלה בייתתר. בייי.

למעלה