כמו שכתבו בעברהיי חברי'ה הצלמים של הפורום
שמתי לב שבכל הגלרייה אין תצלומים של פנים הרכבת ... או קטרים יש מצב להשיג תמונות כאלו? או שצריך לצלם
אהה הבנתי,...כמו שכתבו בעבר
כנראה שאסור לפרסם תמונות מתוך הקטרים. צילומים של פנים הרכבת אני חושב שיש.
צילום פנים קטריםכמו שכתבו בעבר
כנראה שאסור לפרסם תמונות מתוך הקטרים. צילומים של פנים הרכבת אני חושב שיש.
אני אשמח אם תוכל להעלותצילום פנים קטרים
כמובן שאין שום איסור לצלם פנים קטרים או קרונות (כולל תאי גנרטור ומנוע) - השיקול הוא אפשרות הגישה למקומות אלו, ולפעמים הגישה נעשתה בזכות טובה של עובד רכבת שחבל לפגוע בו על-ידי פרסום העובדה שנתן להכנס. שוב - אין שום איסור או מניעה טכנית לפרסם תמונות של כל דבר שקשור לרכבות - הכל תלוי בצלם (כן, גם לי יש הרבה תמונות פנים, אבל עד כה לא היה לי זמן ופנאי להיענות לבקשות בפורום).
עמדת נהג ב DD בהולנדאני אשמח אם תוכל להעלות
תמונה של עמדת הנהג בקטר JT42BW
פנים קטר JT42BWאני אשמח אם תוכל להעלות
שאלהפנים קטר JT42BW
מצורפת תמונה של לוח הבקרה בתוך תא הנהג של אחד מקטרי ה-JT42BW הראשונים שיוצרו עבור רכבת ישראל בשנת 1998. בתמונה נסרקה מתוך עלון פרסומת שהפיקה החברה שייצרה את הקטרים (אז עדיין קראו לה GEC-Alsthom, היום זה פשוט Alstom - בלי H ובלי ראשי התיבות הבריטיים GEC). מכיוון שכל התמונות של קטר שלם בעלון הן של קטר 733 אני מניח שמדובר באחד מתאי הנהג שלו.
אני אנחש שזאת "דוושת העירנות"שאלה
אני רואה דוושות בתמונת הפנים של ה- JT42BW, מה תפקידם?
פנים תא הנהג של קרון ניהוג 'מו-דו'אני אשמח אם תוכל להעלות
תודה! מעניין!.פנים תא הנהג של קרון ניהוג 'מו-דו'
גם בעלון הפרסומת שהפיקה בשנת 1998 חברת GEC Alsthom על קרונות ה-'מו-דו' נכללה תמונה של פנים תא הנהג באחד מקרונות הניהוג, שמצורפת להלן. הפעם באמת שאינני יודע באיזה מהקרונות מדובר...
ויש פה IC3 שהרגשתי צורך להביאפנים תא הנהג של קרון ניהוג 'מו-דו'
גם בעלון הפרסומת שהפיקה בשנת 1998 חברת GEC Alsthom על קרונות ה-'מו-דו' נכללה תמונה של פנים תא הנהג באחד מקרונות הניהוג, שמצורפת להלן. הפעם באמת שאינני יודע באיזה מהקרונות מדובר...
ועוד אחת IC3... קצת חשוכה...ויש פה IC3 שהרגשתי צורך להביא
כי אחרי הכל אני פתחתי את השרשור [תא ניהוג IC3]
תודה אליאנס!.ועוד אחת IC3... קצת חשוכה...
תמונה חמודה
אליאנס וחןתודה אליאנס!.
ב"ה שתי התמונות בארץ?.
קטר צרפתי כל שהוא ...ועוד אחת IC3... קצת חשוכה...
תמונה חמודה
קטר צרפתי כל שהוא ...ועוד אחת IC3... קצת חשוכה...
תמונה חמודה
טוב גם לי יש כמהקטר צרפתי כל שהוא ...
דו קומתי איטלקיטוב גם לי יש כמה
מחו"ל אני מצרף אותם
ועוד איטלקידו קומתי איטלקי
נחמד
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.