היי חברי'ה הצלמים של הפורום

מצב
הנושא נעול.

elians

New member

שמתי לב שבכל הגלרייה אין תצלומים של פנים הרכבת ... או קטרים יש מצב להשיג תמונות כאלו? או שצריך לצלם

fireman

New member
כמו שכתבו בעבר

שמתי לב שבכל הגלרייה אין תצלומים של פנים הרכבת ... או קטרים יש מצב להשיג תמונות כאלו? או שצריך לצלם
כמו שכתבו בעבר
כנראה שאסור לפרסם תמונות מתוך הקטרים. צילומים של פנים הרכבת אני חושב שיש.

elians back

New member
אהה הבנתי,...

כמו שכתבו בעבר
אהה הבנתי,...
טוב האמת שמצאתי כמה תמונות של תא ניהוג של IC3... דרך אגב זה ממש לא לטעמי שחסמתם אותי... זה מוסיף נקודות שחורות לתפוז אצלי ברשימה השחורה ויש להם כבר כמה כאלו.... שבת שלום...

צילום פנים קטרים

כמו שכתבו בעבר
צילום פנים קטרים
כמובן שאין שום איסור לצלם פנים קטרים או קרונות (כולל תאי גנרטור ומנוע) - השיקול הוא אפשרות הגישה למקומות אלו, ולפעמים הגישה נעשתה בזכות טובה של עובד רכבת שחבל לפגוע בו על-ידי פרסום העובדה שנתן להכנס. שוב - אין שום איסור או מניעה טכנית לפרסם תמונות של כל דבר שקשור לרכבות - הכל תלוי בצלם (כן, גם לי יש הרבה תמונות פנים, אבל עד כה לא היה לי זמן ופנאי להיענות לבקשות בפורום).

fireman

New member
אני אשמח אם תוכל להעלות

צילום פנים קטרים
כמובן שאין שום איסור לצלם פנים קטרים או קרונות (כולל תאי גנרטור ומנוע) - השיקול הוא אפשרות הגישה למקומות אלו, ולפעמים הגישה נעשתה בזכות טובה של עובד רכבת שחבל לפגוע בו על-ידי פרסום העובדה שנתן להכנס. שוב - אין שום איסור או מניעה טכנית לפרסם תמונות של כל דבר שקשור לרכבות - הכל תלוי בצלם (כן, גם לי יש הרבה תמונות פנים, אבל עד כה לא היה לי זמן ופנאי להיענות לבקשות בפורום).
אני אשמח אם תוכל להעלות
תמונה של עמדת הנהג בקטר JT42BW

פנים קטר JT42BW

אני אשמח אם תוכל להעלות
פנים קטר JT42BW
מצורפת תמונה של לוח הבקרה בתוך תא הנהג של אחד מקטרי ה-JT42BW הראשונים שיוצרו עבור רכבת ישראל בשנת 1998. בתמונה נסרקה מתוך עלון פרסומת שהפיקה החברה שייצרה את הקטרים (אז עדיין קראו לה GEC-Alsthom, היום זה פשוט Alstom - בלי H ובלי ראשי התיבות הבריטיים GEC). מכיוון שכל התמונות של קטר שלם בעלון הן של קטר 733 אני מניח שמדובר באחד מתאי הנהג שלו.

טייגרמן

New member
שאלה

פנים קטר JT42BW
מצורפת תמונה של לוח הבקרה בתוך תא הנהג של אחד מקטרי ה-JT42BW הראשונים שיוצרו עבור רכבת ישראל בשנת 1998. בתמונה נסרקה מתוך עלון פרסומת שהפיקה החברה שייצרה את הקטרים (אז עדיין קראו לה GEC-Alsthom, היום זה פשוט Alstom - בלי H ובלי ראשי התיבות הבריטיים GEC). מכיוון שכל התמונות של קטר שלם בעלון הן של קטר 733 אני מניח שמדובר באחד מתאי הנהג שלו.
שאלה
אני רואה דוושות בתמונת הפנים של ה- JT42BW, מה תפקידם?

פנים תא הנהג של קרון ניהוג 'מו-דו'

אני אשמח אם תוכל להעלות
גם בעלון הפרסומת שהפיקה בשנת 1998 חברת GEC Alsthom על קרונות ה-'מו-דו' נכללה תמונה של פנים תא הנהג באחד מקרונות הניהוג, שמצורפת להלן. הפעם באמת שאינני יודע באיזה מהקרונות מדובר...

צחקן

New member
תודה! מעניין!.

גם בעלון הפרסומת שהפיקה בשנת 1998 חברת GEC Alsthom על קרונות ה-'מו-דו' נכללה תמונה של פנים תא הנהג באחד מקרונות הניהוג, שמצורפת להלן. הפעם באמת שאינני יודע באיזה מהקרונות מדובר...
תודה! מעניין!.

elians

New member
ויש פה IC3 שהרגשתי צורך להביא

ויש פה IC3 שהרגשתי צורך להביא
כי אחרי הכל אני פתחתי את השרשור [תא ניהוג IC3]

fireman

New member
אליאנס וחן ../images/Emo45.gif על התמונות../images/Emo70.gif

תודה אליאנס!.
ב"ה שתי התמונות בארץ?.
אליאנס וחן
על התמונות

מצב
הנושא נעול.
למעלה