היי חברה'

Annie46

New member
היי חברה'

לצערי, מפאת חוסר-זמן (וחוסר אינטרנט בבית), איני מצליחה להשתתף בקביעות בפורום הנפלא שלכם. רציתי לספר משהו קטן: למרת המחשבות החיוביות, לפעמים זה קשה מאוד. אני התחלתי לעבוד בתיווך, והייתי מגיעה עם המון שמחה ורצון חיובי. לכן, החתמתי בעלי-דירות פי שניים ואף פי שלושה מאשר מתווכים אחרים, ותפוקתי היתה בכ-50% מהשאר. יחד עם זאת, מתווכים אחרים ראו 5 דירות ביום, ואולי החתימו אחת, ואני ראיתי בין 2-1 דירות ביום וגם אני החתמתי 2-1! בסופו של חשבון, יצא, כי למרות שראיתי פחות דירות מאחרים, החתמתי יותר מהאחרים! הבעיה היתה כי קשה לי (וגם אין לי רכב), לקבוע משימות רבות לאותו היום (יש לי קצת בעיות בהתארגנות). הבוסים שלי שראו שאני עובדת טוב, החלו ללחוץ עלי כי איני עושה מספיק תפוקה כמו המתווכים האחרים, למרות שבפועל ההספק שלי היה גדול בהרבה משל האחרים! אבל בגלל היחס של המעבידים שלי, זה החל להשפיע עלי (ואני אישית גם אדם רגיש מאוד), וזה מחבל בביצועים שלי. היום יצאתי לראות 2 דירות, אך לראשונה מזה חודשיים, יצאתי בהרגשה קצת שפופה ולא מרוממת כפי שאני עושה תמיד, ואכן לא הצלחתי אף להוציא החתמה אחת! הייתי מאוד רוצה להפריד בין התחוושות של האחרים כלפי ובין המציאות בפועל. וחוץ מזה נדמה לי כי המעבידים שלי "מחפשים אותי בפינה", ומאז שקיבלו מתווכים נוספים לעבודה, איכשהו כבר איבדו עניין בי (וגם כי הם מעניקים לי משכורת קטנטנה ואני שכירה, שזה דבר נדיר מאוד בתחום). אני מרגישה די מדוכדכת כעת - וסליחה שאני משתפת אתכם בכך, אך מצד שני, תמיכה ומשלוח קצת עידוד בכלל לא יזיקו לי! שלכם ותודה!

kikona126

New member
אני אגיד לך מה לי עזר

להשאר בעבודה שלא ממש נהנתי בה. הידיעה שאני הולכת בשביל המשכורת, שאני אדע שיש לי את האפשרות להרוויח ולבזבז, ולהשכיר דירה. (זה שינה מאוד את המכירות שלי, ואת המוטיבציה להגיע ליותר משמרות) אני חושבת שפה תנסי לחשוב על הרווח שלך מהעבודה, אולי זה יעזור לך להפריד בין השניים. בנוסף, למה לא לדבר עם הבוסים? להסביר להם את הבעיה, של אמצעי התחבורה? אל תשכחי שכולנו חווים מכשולים בחיים וכל שצריך לדעת זה שכל מכשול אפשר לעבור, רק צריך רצון וכוונה. שיהיה בהצלחה

ע ו פ ר ה

New member
בנוסף למה שקיקונה כתבה

יש לי שאלה: היום, אחרי שאת כבר עובדת בתחום הזה זמן מה, האם את אוהבת את העבודה הזו? אם התשובה היא כן: דברי עם הבוסים שלך, כמו שקיקונה הציעה, ובמקביל דמייני שיש לך איך להגיע. ראיתי שאת מצליחה לפעול ברוח הסוד. אולי זה המקום להגדיל את המחשבה ולהרחיב אותה. באהבה עופרה

Annie46

New member
תודה לשתיכן ../images/Emo13.gif

אני מאוד אוהבת את העבודה, אך אני מתחילה לחשוב ברצינות לעזוב את המעבידים הנוכחיים אם המצב יימשך כך. זה יכאב לי לעשות זאת, כי הם אנשים טובים ומשלמים לי שכר ואני אוהבת להיות נאמנה למקום שגם השקיע בי. יחד עם זאת, באיזשהו מקום כנראה קצת נמאסתי עליהם, איני יודעת. אבל מה שיקבע בסופו של דבר הנו אם אצליח לצמוח שם או לאו. והיה ואראה כי זה בלתי-אפשרי לעבוד במחיצתם, אצטרך להחליף סוכנות, וזאת, ממש איני ששה לעשות, לפחות לא לעת-עתה. תודה שוב ואם יש עוד רעיונות - אשמח לקרוא! ברכות לכולם!

למעלה