היי חברה.

היי חברה. ../images/Emo9.gif

המון המון המון זמן לא הייתי פה. כן, כן, אני יודעת.. ונראלי שזו בין הפעמיים הראשונות, אבל הפעם אני זקוקה לעזרתכם(ן).. חברה שלי טסה לחול לחודש וחצי למשפחה שלה בחו"ל.. לכן אי אפשר לשים שיחון או דברים על הארץ אלייה היא טסה- היא מכירה את המקום יותר ממני.
אני מכינה לה אלבום טיסה ואין לי רעיונות מה לשים.. בנתיים שמתי:
בדיחות.
חידות.
תמונות.
אספתי מכתבי טיסה מכל החברים.
מדריך לתפיסת דייל חתיך.
ברכה ממני.
דברים לעשות במטוס.
דברים לעשות בארגנטינה (הארץ אלייה היא טסה).
עובדות מענייניות.
דרכים לזהות ישראלי..
פאזל.
תפוזרות וכאלה להעברת הזמן. אם יש לכם רעיונות לאיזה עוד דברים אפשר להוסיף, אני אשמח לשמוע.. וגם לפירוט ולדוגמאות.
רבה

NONICK207

New member
פששש

נראה שעשית עבודה טובה.. אהבתי את כל הרעיונות. אבל מצטערת, אין לי מה להוסיף.. בכל מקרה נראה לי שחברה שלך מאוד תתלהב..

תודה.

אבל נשארו לי מלא דפים רקים.. לכן אני צריכה עוד רעיונות.. אפילו אם יש משפט מעניין שאפשר לכתוב על דף ולקשט יפה.. למשל: we are not a q_ailty without u ואז קישטתי את הדף בצורה מיוחדת..

bilibob15

New member
רעיונות

מילון עברית-ספרדית: או למילים שצריך לדעת או למשפטי התחלות תחלקי לכאלה שהיא תשמע מהבחורים וכאלה שתגיד בעצמה למשל: מה השעה? ובספרדית.. ובאנגלית אם בא ללךך... אבא שלך גנן?- וכל הבולשיט הזה מה עוד? מממ.. אלי 10 השברים שיהיו הכי חסרים לכם? דברים שקשורים בה כמובן.. סודוקו תמונות.. צריך לזה אומנם דף גדול.. אבל את יכולה לעשות על בריסטול ואז לקפל ולהדביק בצורה שיהיה אפשר לפתוח.. וגם לא חייב בריסטול גדול מידיי.. הסבר: לוקחים 9 תמונות פספורט של החברים, אם אתם 8 אז אפשר שאחת תהייה תמונה שלה.. כל תמונה מצלמים עוד 9 פעמים.. לוקחים סודוקו מהאינטרנט ברמה בינונית.. וכותבים לעצמכם שכל תמונה תהייה מספר.. אלו שנשארו- שימו לה את התמונות שהיא צריכה לשבץ בתוספת סלוטפ בכיס ליד.. שתוכל לשים במטוס. אם לא הבנת אני אסביר מפורט יותר..... וזהו, אין לי יותר רעיונות.

../images/Emo51.gif רבה.

עזרת.. נראלי. חחח אני אנסה משו בסגנון הסודקו.. רק טיפה אחר נראלי. תודה. =]

thumbelita

New member
אני אנסה לחשוב על משהו בנוסף ל:

לפני שנה אני ושתי חברות עשינו לחברה שלישית אלבום..שמנו תמונות של כולנו (לאו דווקא ביחד) והתאמנו לכל תמונה עצה או משפט מצחיקים. חוץ מזה שאת יכולה לעשות משהו דומה את יכולה גם להשתמש בשיטה שלנו למלא חלק מהעמודים: שירים. כתבנו שירים שקשורים לחברות, שירים שהיא אוהבת, שירים שמזכירים לנו אחת את השנייה (והשלישית והרביעית), שירים שצחקנו איתם ועליהם וכו'. אנחנו שמנו בקופסא גם: - מרגמיש (להוציא עליו את העצבים) - תיבה עם מטבעות שוקולד (כי בכל קופסא צריך להיות אוצר) - דיסק שצרבנו עם שירים שהיא אוהבת (לא קשור לשירים שכתבנו באלבום) - הכנו לה גופיה של מכבי ת"א עם השם שלה (היא נורא אוהבת לצפות בהם משחקים), את יכולה להכין כל בגד אחר- אולי לקחת חולצה ולהדפיס עליה תמונה משותפת עם איזה משפט מצחיק/הקדשה - הכנו לה כרית קטנה עם הקדשה (ממש לא בעיה- גוזרים בד בצורה הרצויה, רוקמים את ההקדשה, תופרים כלפי פנים, הופכים וממלאים בצמר גפן או מילוי אחר) - שמנו בקופסת מלאכים כל מיני סבונים ונרות - מחזיק מפתחות עם השם שלה (שאנחנו הכנו מחרוזים) - ו"רשימת מלאי" כתובה על קלף שמונה את הפריטים בקופסא ומציינת את ייעודם. את יכולה להוסיף גם ספרון קטן, מגנט מיוחד, בובה.. בהצלחה! וכל הכבוד על ההשקעה!

רציתי לעשות אלבום..

רק שלא יהיה לך איך לקחת את זה, ישקול יותר מדיי כנראה.
דברתי כבר עם אמא שלה והיא ביקשה שלא יהיה כבד.. וגם ככה אני רוצה להביא לה כמה במבות וחולצת יאוש.
נמנמ.. בכל מקרה תודה, אשמח לעוד רעיונות.
ומאווד אהבתי את מה שעשיתן. =]

thumbelita

New member
../images/Emo122.gif- משום מה קיבלתי את הרושם

שאת לא מכינה רק אלבום.. אולי תצליחי ליישם באלבום כמה דברים בכל זאת... אם יהיו לי רעיונות "אלבומיים" אני אוסיף

למעלה