היי, זקוקה לעזרה....

cleopatra2006

New member
היי, זקוקה לעזרה....

לחבר שלי יש יום הולדת בעוד קצת פחות מחודש מלבד המתנה שאני קונה לו אני רוצה לעשות גם פיקניק באיזה שהוא פארק. יש לי 2 שאלות: 1. אני רוצה לקנות סלסלת נצרים ענקית כדי לשים בה את כל הדברים ואין לי מושג איפה קונים דבר כזה. הבנתי שבצימרים בצפון אפשר להשיג דברים כאלה, אבל השאלה אם אפשר לשלוח את הסלסלות בדואר, כי אני גרה במרכז ולצערי אין לי רכב. האם מישהו יודע איפה אפשר להשיג סלסלה כזו?? (חיפשתי תמונה של סלסלה כמו שאני מחפשת כדי להוסיף פה באתר, אבל לא מצאתי) 2. האם מישהו מכיר פארק נחמד באיזור המרכז, חוץ מהפארק הלאומי, או פארק הירקון- מקום שלא כל העולם הולך לשם. אפילו פארק שהכניסה אליו בתשלום (כמו פארק אפק)? אם מישהו יוכל להפנות אותי גם לפורום המתאים אני אשמח. תודה רבה ושנה טובה

PooKiPsiT

New member
פארק רעננה?

מקום מקסים לדעתי. זה לא מקום מבודד אמנם, אבל בגלל שהוא בתשלום הוא פחות עמוס מפארק הירקון או הפארק הלאומי ברמת גן. אני פעם הייתי שם בשעות הבוקר המאוחרות (כשכולם עדיין בבית ספר) והיה שם כמעט ריק. יש שם גם שיט בגונדולה (שזה יותר מתאים לשעות אחרי הצהריים המאוחרות-ערב), אבל זה נורא יקר....

gilatb1

New member
עכשיו רק ראיתי שגם רשמת אותו

לפי דעתי בימים רגילים אין בו יותר מדי אנשים. הוא גם די גדול..

עמיחייי

New member
סלסלה...

בת"א יש כמה חנויות אבל הכי טובה יש צמוד למגדל כלבו שלום ליד הבנק (לאומי נדמה לי..) אם אני לא טועה אחד העם. החנות מוכרת רק דברים מקש וכל הסלסלות שאת מדמיינת וכאלו שלא... לא יודע את שם החנות אבל כשהולכים רואים סלסלות בחוץ.

haych

New member
חדרה זה מספיק מרכז?

פארק נחל חדרה. מקום יפהפה, ממש פינת חמד! נמצא ליד תחנת הכוח, לא בתשלום. יש הרבה דשא, ממש מעט אנשים וכשעושים טיול רגלי של כ-5 דקות מגיעים לחוף הים.

aphrodita19

New member
פארקים

פארק אפק? מצחיק, כי יש את פארק אפק של ראש העין שזה בכלל אזור תעשייה... בכל אופן, יש את 4 העונות בהוד השרון ואת הפארק החדש בפתח תקווה (שכונת אם המושבות), שלמרות שזה פתח תקווה הוא דווקא נחמד (לא להעלב) ומה רע בחוף הים? שיהיה בהצלחה

זהר פלד

New member
יש פארק תעשיה אפק ויש פארק אפק.

שני דברים שונים לגמרי. פארק אפק הוא האזור שמקיף את מבצר אנטיפטרוס. חוצמזה, אפשר להוסיף את מקורות הירקון לרשימה, שזה אמנם צמוד לפארק אפק, אבל לא אותו דבר. האמת היא שלא חייבים ללכת לפארק מסודר, יש מספיק אזורים שקטים וטבעיים באזור המרכז, ליד קיבוץ נחשונים, לדוגמא, יש חורשה קטנה ומקסימה, מאחורי ראש העין לכיון מזרח יש גם חורשה מקסימה עם שבילים למכוניות ולהולכי רגל, ויש עוד המון מקומות כאלו באזור...

למעלה