היי, זו אחות של שרון58 וקיוויתי שתוכלו לעזור
להזכירכם, אני לומדת תרגום בבר אילן ושוב קיבלנו לתרגם מתכונים וישנם מוצרים ומושגים שלא לגמרי ברורים לי ואשמח אם תוכלו לעזור. all-pupose flour - זה בעצם קמח רגיל, לא? oat flour - זה בעצם שיבולת שועל, ז"א קוואר, לא? maple sugar - תרגום הגיוני אומר "סוכר מייפל". נשאלת השאלה אם יש דבר כזה בכלל ואם יש דבר כזה בארץ. naturl cane sugar - זה סוכר רגיל? סוכר ונילין? fat-free egg product - נעזוב לרגע את עניין דלות השומן. מה זה בכלל המוצר הזה? יש אותו בארץ? 1% vanilla soy milk - אני יודעת שיש חלב סויה בארץ, אבל יש במיוחד בטעם וניל? tube pan/loaf pan - תבנית אינגליש קייק? תודה
להזכירכם, אני לומדת תרגום בבר אילן ושוב קיבלנו לתרגם מתכונים וישנם מוצרים ומושגים שלא לגמרי ברורים לי ואשמח אם תוכלו לעזור. all-pupose flour - זה בעצם קמח רגיל, לא? oat flour - זה בעצם שיבולת שועל, ז"א קוואר, לא? maple sugar - תרגום הגיוני אומר "סוכר מייפל". נשאלת השאלה אם יש דבר כזה בכלל ואם יש דבר כזה בארץ. naturl cane sugar - זה סוכר רגיל? סוכר ונילין? fat-free egg product - נעזוב לרגע את עניין דלות השומן. מה זה בכלל המוצר הזה? יש אותו בארץ? 1% vanilla soy milk - אני יודעת שיש חלב סויה בארץ, אבל יש במיוחד בטעם וניל? tube pan/loaf pan - תבנית אינגליש קייק? תודה