היי היי! מתלבטת מה לעשות

היי היי! מתלבטת מה לעשות

וזקוקה לעצות, אני בקשר עם בחור כבר משהו כמו חצי שנה, אנחנו לא גרים יחד, בתקופה האחרונה התחלתי לחשוב על לעבור לגור יחד, זרקתי את העניין כמה פעמים אבל הוא מין מתעלם בעדינות, ואני גם לא רוצה ללחוץ, זה לא צריך לבוא ממקום כזה. מאז הוא גם מתנהג די מוזר ואני מרגישה שבמקום ללכת קדימה הלכנו כמה צעדים אחורה...זה מטריד אותה ואני לא יודעת איך להתמודד, ביום אין לי זמן להתעסק עם זה אבל בלילה אני לא מפסיקה לחשוב על זה ולא מצליחה להירדם, ודווקא בתקופת מבחנים (יש לי כמה מועדי ב' לצערי..:()

אם את מרגישה שהוא מתחמק

אז זה כנראה לא הזמן. אין יותר מידי מה לעשות. תהני מהתקופה הזו זה יותר חשוב. ולא לעבור לגור יחד אחרי חצי שנה זה בכלל לא ללכת אחורה. חכי שהוא ישתוקק לזה ויהיה לך הכי טוב.

בניגוד לתגובה לפני אני יודע שחבל לשרוף זמן. אם אין תאום ציפיות בצורה כנה והדדית וכל אחד מכם רוצה משהו אחר את מספיק בוגרת להעלות את הדברים ולדבר והוא משיקוליו בוחר להתעלם ולשנות נושא יתכן ויש לו מהצד, יתכן והוא מתכנן לזרוק אותך, יתכן ונוח לו הקשר, יתכן והוא לא יודע להתבטא ויתכן שהוא רוצה להציע לך אותו הדבר בצורה הכי רומנטית בעולם (יה רייט)
אף1 פה לא החבר שלך. תאום ציפיות בצורה כנה והדדית בה תמצאו שביל זהב בין מה שאת רוצה למה שהוא רוצה זו הדרך, חבל על כל יום לבזבז..מצד שני גם ללחוץ יותר מדי גם לא בריא..לעיתים להפרד בתקופה של מבחנים יכול להזיק מאוד.. כתמיד ההחלטה הסופית והנכונה ביותר היא שלך. זיכרו: לעולם לא נוכל לדעת כיצד עלולות המילים שלנו להשפיע על אחרים.
http://www.youtube.com/watch?v=hAX2ku9ifEs עם כל הגעגוע לחיבוק, לחיוך ולשיחה, כשבצד השני, אין גם צורך וגם רצון אמיתי בחיבור, לא משנה מה נעשה, זה לא יעבוד!

ממך דווקא התפלאתי... אבל בסדר :) תשמע, זה בסדר גמור אם הוא לא רוצה לעבור לגור יחד אחרי חצי שנה! זה לא אומר שזה לא יקרה הלאה, וזה לא אומר שאין ביניהם תיאום ציפיות מהקשר, זה פשוט אומר שהיא ממהרת מדי עבורו, וזה בסדר גמור אם הוא לא חושב כמוה בשלב זה. הם לא צריכים כלל להפרד, וממש ממש ממש ממש זה לא אומר שיש לו משהו מהצד, אתה פשוט מגזים ברמות מטורפות במה שכתבת > "זכור שהמילים שלך שיכולות להשפיע על מישהו אחר..." זה המשפט שדגלת בו , לא? אז תפעל לפיו... ולדעתי דחוף להתמתן.

אני צוחק כי בדיוק היום היתה לי שיחה עם עמיתה לעבודה (בגיל של אמא שלי) על נושא ציפיות מקשר. הדור הקודם לא שמו דגש לנושא ואז היו יחד זרמו, היום אנשים לא מוכנים לבזבז את הזמן עם אנשים שלא סגורים על עצמם ואם תקראי שוב את ההודאה שפתחה את השרשור תקראי ולא רק בין השורות שהיא מרגישה שהיא שורפת אם מישהו שלא רציני את הזמן. זה שאת ואני בוגרים ממנה ולטעמך בגיל שלה לא יהיה נורא אם היא תשרוף קצת את הזמן או תמתין שהוא יתישר לכיוון שלה זו את שתקחי לה את זכות הבחירה. אני הצגתי לה את דעתי, כמובן שלא אמרתי לה עשי כך או אחרת ובסופו של יום זו בחירה שלה ולאיזה כיוון שהיא תבחר יש לכל בחירה השלכות. נכון לרוב אני אופטימי חסר תקנה אבל מההודעה שלה זה הזכיר לי כמה קשרים שהייתי שם והיום אני יודע ששרפתי בהם את הזמן.
זיכרו: לעולם לא נוכל לדעת כיצד עלולות המילים שלנו להשפיע על אחרים.
http://www.youtube.com/watch?v=hAX2ku9ifEs עם כל הגעגוע לחיבוק, לחיוך ולשיחה, כשבצד השני, אין גם צורך וגם רצון אמיתי בחיבור, לא משנה מה נעשה, זה לא יעבוד!

קפיצה למסקנות..

ומתן עצות קיצוניות לאדם שאתה לא מכיר מקרוב, לא אותה ולא את חבר שלה, לא את מערכת היחסים ולא כלום מעבר לנכתב, זה שגוי מהיסוד, לא משנה אם היא כן או לא "מבזבזת את הזמן", לא מתפקידנו להחליט או לומר.

בדיוק

זו החלטה שלה והבחירה שלה. בכל מקרה, נראה שפותחת השרשור כלל לא ערה לכל התגובות שלנו
זיכרו: לעולם לא נוכל לדעת כיצד עלולות המילים שלנו להשפיע על אחרים.

Jake Speed

New member
היי, מקסים

הם כווולה בני 23. שוואיה-שוואיה. לגמור את השנה הראשונה, השנה ההורמונלית, ואז לקבל החלטות. ג'ייק, שמרן וזהיר. בכל זאת, נפל איזה פעם פעמיים

היי אהבתי את הניק

כן כתבתי על זה, זו לא בחירה שלנו אלא שלה ושלהם. היא/הם יחליטו אם לשרוף את הזמן או לא. אני מחוייב להציג גם עוד זוית ראיה כי רק קבלת כל המידע מובילה להחלטה טובה יותר מהחלטה בחוסר וודאות. זיכרו: לעולם לא נוכל לדעת כיצד עלולות המילים שלנו להשפיע על אחרים.

היי שירה

קודם כל, זכרי תמיד שיש השלכות לכל דבר. לדעתי פתיחות היא אכן הדרך הנכונה בקשר, לכן זה טוב שאם לדעתך הגיע הזמן לעבור לגור יחד, זה טוב שהעלית את הנושא > עם זאת, חשוב מאד לזכור, שצריך יחד עם הפתיחות, לדעת להתמודד עם תוצאותיה, יהיו מה שיהיו. זה אומר שכמובן שיכל להיות מושלם אם הוא היה זורם איתך בהתלהבות בעניין , אבל ... יחד עם זה, לפני שהעלית את זה, היית צריכה לחשוב עם עצמך , איך בעצם את מתמודדת עם תשובות אחרות שיכולות לעלות, ואת ההשלכות הלאה . מאחר ופעלת, והוא התעלם > למדת משהו חשוב, למדת שעבורו זה כנראה מוקדם מדי אז את אומרת לעצמך "אוקיי , זה לא הזמן כנראה" , כי צעד חשוב כזה, חייב לבוא באותה רמת רצון משני הצדדים. אני מאמינה שהוא השתנה מעט, או כי הופתע, או נלחץ, או חושש שמא את רצה קדימה .. אז במקומך, הייתי נוהגת באותה פתיחות ופשוט אומרת לו "אתה יודע שזה רק רעיון נכון? אם אתה לא מוכן לו, זה בסדר גמור, אני לא לוחצת ולא רצה לשום מקום". מפה כבר הייתי מצפה לבגרות מצידו להפנים ולהבין שאכן כך הדברים , יד בבד כמובן שאת צריכה להראות שאכן אין לחץ מצידך, כלומר , לא מעלה את הנושא שוב בקרוב, ומתנהגת כרגיל. השאלה החשובה פה, האם באמת את רצה קדימה או שיש ביכולתך לחיות את הקשר כמו שהוא .

nimrodgruber

New member
איך להתמודד

הי שירה, בהצלחה במועדי ב' !
אם הבנתי אותך נכון, יש לך שני רצונות שכיום הם עדיין לא חופפים באופן מלא: 1. לעבור לגור עם בן הזוג 2. לעשות זאת בזמן שמתאים לשניכם מכאן שאלת איך להתמודד עם זה שבן הזוג מתעלם בעדינות מהנושא. תוכלי לשתף לגבי המחשבות שרצות לך בראש לגבי הנושא? כלומר, מה עולה אצלך בראש כתוצאה מהתשובה-בפועל של בן זוגך ("מתעלם בעדינות")?

Megie

New member
היי שירה

אני חושבת שהציפייה שלך היא זאת שגורמת לך להתערער עוד יותר.. העובדה שהוא עוד לא ממש שם ובאיזשהו מקום אולי מתחמק ממגורים משותפים-גורם לך לחפש עוד כלמיני 'קטנות' ולהקצין.. למרות שבפועל אין פה משהו רע כ"כ.. בסה"כ אתם עוד יחסית בהתחלה..ולכל אחד לוקח זמן להתבשל בתוך זוגיות..את לא יכולה לצפות ממנו להיות מוכן בטיימינג שלך.. תהני מהקשר ובמקום לחפש איפה יש חורים-תלמדי להעריך את החלקים השלמים ולקדם את הקשר הלאה..את תראי שהכל תלוי בגישה שלך, תחזקי את הקשר ולאט הרגע הזה יגיע
בהצלחה

וואו חברים בילבלתם אותי

דבר ראשון אני מצטערת שלא עניתי למרות התשובות הבאמת מדהימות שלכם. החלטתי להתרכז כרגע במבחנים, היות ויש לי הרבה מועדי ב' ואני חייבת לעבור את המבחנים האלה בשלום, גם ככה אני מרגישה שכל העניין מאוד מערער אותי ואסור לתת לזה להשפיע עליי בצורה כזאת... אבל, עדיין, יש לפני 4 מבחנים, אחד מאוד חשוב שאם אני לא עוברת אותו חבל לי על הזמן, ואני פשוט לא מצליחה לישון בלילה בגלל זה... קראתי את ההודעות שלכם ואני מסכימה עם כל צד. אל תשכחו שלמרות שלפעמים ההגיון מראה ככה, מאוד קשה ללכת עם ההיגיון ובאהבה לצערי הוא גם לא מספיק חזק. ברור שאם הייתי מהצד גם אני הייתי מגיבה שלא צריך קשר כזה שאין בו תיאום ציפיות אך מצד שני זה לא שחור ולבן ואולי אם לא אלחץ( אחרי הכל אנחנו לא כזה הרבה זמן ביחד) זה יגיע מעצמו אז אולי שווה לתת לזה עוד זמן... מצד שני אם זה כל כך מטריד אותי אולי לא כדאי... ומצד שלישי, אני גם ככה בלחץ כרגע מהמבחנים, אולי בכלל לא כדאי שאני אבחן את הדבריםן האלה עכשיו....

למעלה