היי בנות

micbr12

New member
היי בנות

מחר אני צריכה להתחיל להזריק..סבב 2 של ivf אני בעודף משקל בערך 20 קילו (המון אני יודעת..) וכמה שאני רוצה אני לא מצליחה לרדת במשקל.כל פעם יורדת ועולה..
אני יודעת שזה מקשה על כניסה להריון ושהריון בעודף משקל זה מסוכן.
אני אשמח לשמוע אם מישהי עוברת או עברה את עיניין ההשמנה ומה עשתה עם זה כי אני קצת משתגעת מזה..
תודה!

אני הלכתי לנטורופט, עשיתי שינויי תזונתי

די משמעותי, הפחתתי כמעט לגמרי קמח לבן, סוכרים,
שיניתי את התזונה שלי, במהלך של שנה ירדתי כמעט 10 קילו, לאט אבל בטוח,
רק שעם ההורמונים והזריקות, בכל טיפול העלתי 2 בערך
, אני עדיין משתדלת לשמור על
תזונה בריאה וטובה עבורי. גם מרגישה ככה יותר טוב.
&nbsp
ההצעה שלי היא לנסות לעשות שינויי תזונתי, לא דיאטה חלילה, מדיאטות אני עולה במשקל

אלא לראות איך את משנה את התזונה לטובה ומיטיבה יותר.
ואם יש לך כוח - הליכות.
&nbsp
ובעצם ההצעה הכי חכמה שאני יכולה לכתוב לך היא לאכול! זה משהו שדיאטנית אמרה לי פעם,
לבשל אוכל מזין חם וטעים ולאכול. מסתבר שכשחייתי על סנדוויצים השמנתי יופי, כשהתחלתי לאכול ארוחות
חמות וטובות ירדתי במשקל לאורך זמן! והכי חשוב, ברגע שידעתי שיש לי אוכל מוכן , שיש לי פירות בתיק,
שיש לי שקית אגוזים ושקדים ותמרים בתיק.... הרצון שלי לאוכל ירד, כי נרגעתי. פחות חיפשתי אוכל.
ולעבור ללחם שיפון מלא, הוא הרבה יותר מחזיק בבטן מאשר כל הלחמים הקלים והרזים, משביע לאורך זמן,
ואין לו את האפקט המרעיב של קמחים לבנים/מלאים.
&nbsp
(לא תזונאית, כותבת מנסיון חיים...)
&nbsp
בהצלחה!
&nbsp
&nbsp
בהצלחה!
&nbsp

micbr12

New member
היי

תודה רבה.
אני אברר בכללית לגבי נטורופט, אל תצחקי אבל לא ידעתי בכלל מה זה לפני שרשמת..
קראתי באינטרנט ונשמע מעניין
תודה!

אם את כבר שם תבדקי גם לגבי דיקור

שילוב של דיקור ונטורופטיה עשה לי פלאים, גם בנושא של בלוטת תריס,
הפסקתי ללכת לנטורופט, כי אני ממשיכה פחות או יותר עם הכלים שנתן לי,
ואני ממשיכה ללכת לדיקור כבר כמעט שנה וחצי, לדעתי זה סוג של קסם

המדקרת שלי תומכת בי לכל אורך השלבים שעברתי במהלך הטיפולים...
&nbsp
&nbsp

ועוד משהו, השיטה של שומרי משקל טובה למדי

יש להם קבוצות לנשים בהריון, שווה לבדוק.
&nbsp
&nbsp

קצת פרופורציות

השמנה זה אכן מקשה(מכביד) על הריון.
יחד עם זאת, מכירה הרבה מאוד שמנות שהיו חולמות על עודף של 20 ק"ג בלבד שילדו ילדים מקסימם ונהדרים.
לא ממליצה לך להגיע לשם, רק מנסה להכניס אותך לפרופורציות.
מצטרפת להמלצה של קודמתי.. אם תמיכה של איש מקצוע (אני מעדיפה נטרופט, זה לחלוטין אישי הבחירה) ו/או קבוצת תמיכה תועיל לך, אז קדימה.
הטענה בתזונה היא שצריך לוותר על משהו אחד.
קראתי לפני מס שבועות (לא מוצאת את הלינק) , שויתור על סוכר ומוצריו, הינו הויתור שמייצר את השינויי הכי מהותי לבריאות הגוף. בהתחשב בכך שבהריון קיימת סכנת סכרת.. בעייני, זה ה- מוקד ששווה להתמקד בו. (השבועיים הראשונים, זה גמילה לכל דבר, אחורי זה, הרבה הרבה יותר פשוט)
הכי חשוב לי לומר לך (וממרומי גילי המופלג, הניסיונות, ההצלחות והנפילות במשקל
) אם את כרגע לא פנויה לזה רגשית.. תקשיבי לעצמך, כל מלחמה בנפשך וגופך, לא תוביל לירידה במשקל ומכאן מדרגות ההשמנה רק יושבות ומחכות והתסכול רק יתרחב.
לכי פנימה, תקשיבי לך ורק לך, אם מרגיש לך שאת צריכה תמיכה והכלה רגשית.. תתמקדי שם, תעזרי לעצמך (והכי לגיטימי להשיג עזרה רגשית) ואז תגלי שלקילוגרמים יותר קל לנשור..

lirco85

New member
אני עברתי לתזונת פליאו

אומרים שזה טוב במיוחד לפוריות תקראי על זה קצת באינטרנט ובפייסבוק ... אני יכולה להגיד על עצמי שיש לי שחלות פוליציסטיות וממתי שהתחלתי בפליאו התחלתי לקבל מחזור להד סדיר כל חודש ומעולם זה לא קרה לפני..

למעלה