היי בנות היום הייתי בתל השומר

מעיין153

New member
היי בנות היום הייתי בתל השומר

אז ככה המנתחים שלי הם סוריאנו, ודר גרוביץ משהו כזה אין לי מושג עם הבנתי נכון את שמו האם מישהי מכירה משהו כזה אשמח לשמוע יום שבת ב7 בערב מתאשפזת וביום ראשון שנייה יש משהי לפניי

מעייני ../images/Emo50.gif

שיעבור בקלות עם בשורות טובות וב"ה לאחר התאוששות מהירה מה שאת הכי מחכה לו יקרה באופן הכי טבעי שיש

g a l i 2 6

New member
המון בהצלחה בניתוח!

שיעבור בקלות ויעזור להריון המיוחל להגיע!

פז08

New member
שיהיה בהצלחה

מעיין יקרה, שיהיה בהצלחה ויעבור קל..... תחשבי רק מחשבות חיוביות, מחר זה יהיה כבר מאחורייך....

מעיין153

New member
בנות תודה רבה

בשעה 13:00 שתיתי את הסופידקס, ממש ביוב כמעט הקאתי את נשמתי, לא נורא זה מאחוריי עכשיו זה שלה האסלה, חחחחחחחחחחחחח טוב בננות אני מבטיחה לעדכן אתכן או שאני אבקש ממבוהלת לרשום במקומי שולחת לכן חיבוקים

לחיים מאמי

שותה איתך לחיים...הסופודקס הידוע לשימצה.. ממש דוחה! אבל, מה שתראי בשעות הבאות הרבה יותר דוחה..אבל צלא נורא את חזקה ותעברי את זה כמו גדולה.. אהובתי ...רוצה לאחל לך המון המון המון בהצלחה ולאחר מכן כמובן החלמה מהירה והשגת ההיריון המיוחל כמה שיותר מהר.. מחזיקה לך אצבעות גם ברגליים וגם בידיים למחר, שיהיה מהיר וקליל אמן! אוהבת אותך תמידדדדדד...אני.

זואילי

New member
בהצלחה מחר ../images/Emo24.gif

שיעבור מהר בקלות ואז קדימה להסתער על הגשמת החלום. אתעכדן ממבוהלת. שולחת לך המוני חיבוקים ונשיקות

מעיין153

New member
תודה יפות שליייייייייייייייייייייייייייי

אוהבת אתכןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן,האמתי שאין לי כזה כאבי בטן מה שכן הייתי כמה פעמים בשירותים אבל זה עובררררררררררררררררר יאלה שיגיע מחר כבר

למעלה