היי בנות בעניין התיק האם אתן קונות תיקנו גם לכיתה ב' ?
א אמא של ילדה קוראת New member 8/6/10 #2 לשתי הגדולות לא קניתי תיק חדש לכיתה ב'. התיק שקנינו היה עדיין טוב והן השתמשו בו גם בכיתה ב'. לקראת כיתה ג' אני קונה תיק חדש.
לשתי הגדולות לא קניתי תיק חדש לכיתה ב'. התיק שקנינו היה עדיין טוב והן השתמשו בו גם בכיתה ב'. לקראת כיתה ג' אני קונה תיק חדש.
צ צביה אמא של עומר New member 8/6/10 #4 לא קונה, עומר ביקש להסיר את הספיידרמן מלמעלה ולגבי הבפנוכו, נראה לי נרביץ איזה צינור מים בחרת אצל ההורים ושיתייבש.
לא קונה, עומר ביקש להסיר את הספיידרמן מלמעלה ולגבי הבפנוכו, נראה לי נרביץ איזה צינור מים בחרת אצל ההורים ושיתייבש.
מ מחשבות New member 8/6/10 #9 תיק יכול להחזיק גם כמה שנים. מי קונה לכיתה ב'? מכבסים וזה כמו חדש ומחזיק גם. אלה של קלגב מחזיקים שנים.
תיק יכול להחזיק גם כמה שנים. מי קונה לכיתה ב'? מכבסים וזה כמו חדש ומחזיק גם. אלה של קלגב מחזיקים שנים.
מ מאיו New member 9/6/10 #10 אצלנו קונים פעם בשנתיים את התיק של כיתה א' "קילפנו" ממכסה הספיידרמן שלו לכבוד כיתה ב', אבל לא שרד עד כיתה ג'. התיק שקנינו לכיתה ג' נראה מצויין גם בסוף כיתה ד' אבל נראה שבמסגרת חגיגת הקניות לכיתה א' של אחותו, הגדול יבקש גם תיק.
אצלנו קונים פעם בשנתיים את התיק של כיתה א' "קילפנו" ממכסה הספיידרמן שלו לכבוד כיתה ב', אבל לא שרד עד כיתה ג'. התיק שקנינו לכיתה ג' נראה מצויין גם בסוף כיתה ד' אבל נראה שבמסגרת חגיגת הקניות לכיתה א' של אחותו, הגדול יבקש גם תיק.
ב בנדנה גירל New member 9/6/10 #11 אנחנו מקוים למשוך גם עד ג' כי אז הקטנה תעלה לכיתה א' ונקנה לשתיהן יחד, אבל אני לא יודעת מה יהיה מצב התיק שנה הבאה. השנה בכל אופן, בטוח לא נקנה חדש.
אנחנו מקוים למשוך גם עד ג' כי אז הקטנה תעלה לכיתה א' ונקנה לשתיהן יחד, אבל אני לא יודעת מה יהיה מצב התיק שנה הבאה. השנה בכל אופן, בטוח לא נקנה חדש.