היי בנות ביום חמישי יש לי את החיסון

היי בנות ביום חמישי יש לי את החיסון

חצי שנה למרות שהילדודס ב7.5 יהיו 7 חודשים איך שהזמן טס לו.. האם יש לחיסון הנ"ל תופעות לואי או הוא כמו קודמיו... ושוב בעינין נועם הוא פחות מחזיק את עצמו מהדר להדר יש כוח היא מחזיקה את הראש המון זמן למעלה ואפילו עומדת עליי ויושבת היא מחזיקה את עצמה בעזרת השירירים ונועם פחות האם זה אומר משהו ??הוא פשוט יותר עצלן ורפוי צריכים ממש לדרבן אותו לדברים מסוימים ..?

אפרת12

New member
יוניתי הם פשוט מקסימים../images/Emo70.gif

אומרים שבנות יותר מתקדמות מבנים, אולי זו הסיבה. תנסי באמת לדרבן אותו קצת יותר תוך כדי משחק. חיסון חצי שנה עד כמה שזכור לי עשוי להיות מלווה בעלית חום, אבל לא חייב.
ושיעבור בקלות

emea

New member
איזה בונבונים ../images/Emo6.gif

איזה מבט של סכרנות! לגבי החיסון-אני ממש לא זוכרת,אצל עדן כל החיסונים עברו בקלות ולא זכןור לי תגובה חריגה. שיעבור בקלות מתי

יונית הם מקסימים, שובי לב וחמודים

והזמן אכן טס. בקשר להרמת הראש אני לא יודעת, הכי טוב שהותיקות יענו, כי הן יותר מבינות.

יוניתי הם מקסימים!!! ../images/Emo99.gif

לנו טפו טפו החיסונים עברו בסדר גמור. לפעמים היא הייתה טיפונת קרעכצן כמה שעות אח"כ אבל לא משהו ששינה טובה לא פתרה לה. לעניין הרמת הראש: אני ממליצה לך לשים מתחת לשכמות שלו שמיכת פיקה קטנה מגולגלת (לא גבוהה מידי!) ואת הידיים שלו לשים לפניו (מקווה שהסברתי ברור) וכמובן לשים לו ספר מעניין או צעצוע מעניין והכי מעניין זה אם את תשכבי מולו ותדברי ותשירי לו. תתחילי ממס' דקות וכל יום תעלי את הזמן עד שתראי שיש לו ממש סבלנות והוא אפילו אוהב את זה. בהצלחה
אה. וזה לא אומר שום כלום. כל ילד מתפתח לפי הקצב שלו ואומרים שבנים יותר עצלנים
.

ממתקים ../images/Emo13.gif

לגבי הרמת הראש - יא נורא חשובה בגיל הזה, זה הבסיס להרבה מהפעילות של המוטוריקה הגסה בהמשך - זה משפיע אפילו על הכתיבה אח"כ... אז כן, לגרות אותו להרים את הראש, לשים מולו מראה או אולי עדיף את אחותו (פנים אל מול פנים בשכיבה על הבטן) כדי שיהיה לו מעניין להרים את הראש. חוץ מזה אפשר להשכיב אותו כשהחזה שלו על כריתי או שמיכה מגולגלת - זה יותר קל להתחלה וגם מחזק את השרירים.

מיכל ק-ש

New member
יוניתי

קודם כל - הם מקסימים מקסימים
. טפו, טפו. שנית - מצטרפת לכל מה שסוכריה החכמה כתבה לך. לא "לוותר" לו ולדרבן אותו. שלישית - נועם לא עצלן.

שושי @:-)

New member
חמודים ויפים

לא חושבת שכדאי להשוות בין תאום אחד לשני כל אחד מתפתח בקצב שלו. וטווח ההתפתחות הוא רווח שאני סומכת על נועם שידביק את הדר.

neta2

New member
הם כאלו מקסימים.. כמה גדלו../images/Emo140.gif

כיף לראותם.

תות בר

New member
לא יאומן איך שהזמן עובר מהר....

נכנסת לכאן מדי פעם כזריקת עידוד... הם פשוט מדהימים!! חמודים להפליא.

למעלה