היי, אשמח לעזרתכם שנית - פתיחה דחופה של הטבעת

היי, אשמח לעזרתכם שנית - פתיחה דחופה של הטבעת

חלפו מספר שנים מאז ניתוח טבעת שעברתי. בעצתכם עברתי בדיקות וחזרתי לרופא המנתח לסגירות.
הרופא מצא שהייתי סגורה על 1CC וסגר בסגירה הראשונה עוד 2. בסגירה השנייה סגרתי עוד 2\1, בזו שאחריה 4\3. שלשום השלמתי לסגירה של 5CC.
מסתבר שסגרתי יותר מידי, מים לא עוברים כמו שצריך וכמובן שלא מזון. הלילה לראשונה אני לא מצליחה לישון, ריפלוקסים ללא הרף.
אני חייבת לפתוח את הטבעת בדחיפות.
הרופא שלי מקבל פעמיים בשבוע ואין לי אפשרות לחכות עד אמצע השבוע הבא כדי להפגש עמו.
אשמח מאוד להמלצה על חדר מיון במרכז הארץ שבו לא ירוקנו את כל הטבעת, אלא במידה. האם יש כזה? או לחילופין המלצה על רופא כירורג שעובד עם קופ"ח מאוחדת שיוכל לפתוח לי 2\1 CC.
תודה רבה,

קובי d1

New member
שירלי

תקראי את התשובה של אופירה לוVADIMKA לגבי המקומות לפתיחה

קובי

היי קובי, תודה על התגובה

קראתי כמובן את התייחסותה של אופירה לואדים. מאחר ואופירה ביקשה ממנו לספק לה מידע נוסף, ציינתי את כל הנתונים תוך תקווה
שאופירה תוכל להוסיף לתשובה.
אופירה - האם את יכולה לנקוט בשמות של רופאים במעייני הישועה ובכלל שיוכלו לפתוח לי במידה ולא את כל הטבעת?
תודה שוב.

אופירA

New member
מנהל
לשאול במיון אם יש כעת כירורג שפותח 1/2

ואם אין כעת, מתי יהיה במשך היום.

אופירA

New member
מנהל
מרכז הארץ -

איכילוב, בילינסון, מעייני הישועה, אסף הרופא, מאיר (להתקשר למיון לפני ההגעה ולוודא שיש רופא שמוכן לפתוח 1/2CC ומה הפרוצדורה של ההתחייבות לתשלום).

ד"ר מיכלבסקי ולדימיר, טל' 1700-700-568
ד"ר יולנו, טל' 03-5700632
ד"ר רוזין, טל' 03-6194315

ירושלים: ד"ר שלום פרידמן, טל' 052-2674679 (לברר מחיר)
ד"ר ז'ק משולם בביה"ח ביקור חולים (לברר מראש טלפונית)
ד"ר סיבירסקי, טל' 050-5664883 לברר אם מקבל של מאוחדת ומה המחיר. בית שמש: 02-5011333, ת"א: 03-6041488, ירושלים: טל' 02-5011333

אם אנשים מכירים כירורגים נוספים שעובדים סדיר בפתיחה/סגירה של טבעת (בכל הארץ) - אשמח אם יעבירו לי מידע. בינתיים רק החרדים סיפרו לי איזה רופאים מקבלים בקהילה.

במוקד באלעד

יש רופא שסוגר ופותח.צריך לשאול אם הוא נמצא. רוב האנשים באלעד הולכים אליו.
הטלפון שם זה- 039090200 והם נמצאים כל יום בין 8-12 בלילה
הם מקבלים מכל הקופות.(בתשלום. מכבי זה 7 שקל אני לא יודעת מה אצל השאר)

אופירA

New member
מנהל
תודה רבה. כבר אמרו לי עליו, אבל שכחתי

וגם הוספת לי הרבה פרטים חשובים - טלפון, שעות, והעניין של כל הקופות.

תודה לכולכם! פתחתי וההקלה רבה

למעלה