היי אנשים! תעזרו לי להבין ת'חלום:

היי אנשים! תעזרו לי להבין ת'חלום:

נרדמתי על הספה כשהטיוי דלוקה (זה באמת) פתאום בחלום אני מתעוררת וסבתא שלי שנפטרה לפני 4 שנים יושבת על הספה. אבל אני לא מתרגשת כאילו זה בסדר שהיא יושבת. ואז אני מתחילה להגיד לה סבתא אני אוהבת אותך הרבה פעמים וממש בא לי לחבק אותה אבל אי רק מחייכת אליי ומתרכזת בטיוי ואני שואלת אותה איך את קוראת ת'כתוביות (או משו כזה, כי אי לא ידעה לקרוא בעברית) ואי אני חושבת מילמלה משו אבל אני לא זוכרת מה. ותוך כדי כל זה אני נזכרת בעצם שאי מתה ושזה חלום ואומרת לעצמי זה חלום אי מתה וכו'... וכך התעוררתי. שמתי לב אצלה על היד השמאלית למעלה כאילו עקץ אותה יתוש והיא גירדה הרבה והמקום אדום. וגם היא הייתה מלאה יענו היא הייתה בריאה בחלום שלי כי אי נפטרה מסרטן אז היא רזתה הרבה ונראתה נורא רע ובחלום היא הייתה בריאה. כשחלמתי עליה הרגשתי כל כך שמחה והתרגשות אבל עם זאת פחד מזה שאי חייה.

diftong

New member
אם תוך כדי חלום הבנת שאת חולמת

אולי התברכת בחלום צלול מבלי שהתכוונת? אם אכן כך, אני ממש מקנאה, אני עובדת על זה המון זמן בלי הצלחה יתרה. בכל אופן, שמעתי לא פעם שחלום על אנשים מתים, הוא סוג של תיקשור עימם. מה גם, שהופיעה טלויזיה בחלומך, וטלויזיה היא סוג של אמצעי תקשורת. אני רק יכולה לומר, שבפעם האחרונה שאני חלמתי חלום עם אלמנטים של תקשורת, גיליתי שמישהו (בחיים דווקא) מנסה לתקשר איתי בחיי היום יום שלי, ולכן הייתה לי את האסוציאציה של תקשור מהחלום שלך, ואני ממש לא מתיימרת להבין בתחום התקשור- פירוש אינטואיטיבי לחלוטין :) מקווה שהארתי משהו שבת שלום!

ת'אמת בזמן האחרון יש לי פחד נורא מס

בתא שלי. כאילו הפחד כאילו אי בבית יענו כל הקטע שאי מתה ולא כאילו שאני מפחדת ממנה כי אי הייתה רעה או משו חס ושלום. אני לא יודעת איך להגדיר אותו אבל אני מפחדת למרות שאני עדיין אוהבת אותה ותמיד אוהב והייתי מוכנה לתת את חיי בשבילה.

shosh14

New member
חלום על אדם שנפטר

חלום על אדם שנפטר וחוזר בחלום, מהנסיון שלי אם הוא נראה טוב,יהיה משהוא טוב, הגירוד שלה ביד, אולי מ שהוא מציק לך? אם כך יהיה לו פתרון. אני מאוד מאמינה בחלומות באהובים במשפחה שנפטרו וחוזרים בחלום. לי אישית היו הרבה חלומות על קרובי משפחה שנפטרו וכולם באו לאמר משהוא. באחד מהם חלמתי שאבי ז"ל בא לבקר, לבוש יפה, ובכלל ישבנו כולם בסלון ועוד אורחים, והוא הגיע, לא רצה להיכנס, [באותו זמן הייתי במציאות עם שבר בקרסול והייתי אמורה לחזור לרופא לשים גבס או ניתוח] שמתי לב שאני הולכת לקראת אבי [ולא כפי שבמציאות הייתי בכסא של נכים] כעבור מספר ימים כשחזרתי לרופא כדי לדעת אם נתוח או גבס, אמר שבצילום לא רואים כלום כאילו ולא היה לי כלום, ולמרות שהיה קשה לי אילץ אותי ללכת על רגלי. כך שחלום על אדם שנפטר ובא ונראה טוב, סימן טוב!

למעלה