היי...אני קוראת קאן מדי פעם

• פותח הנושא 4HE
  • פורסם בתאריך

4HE

New member
היי...אני קוראת קאן מדי פעם

ויצא לי גפ לישאול שאלה או שניים..ועכשיו יש לי עוד שאלה.. יש בי משהו שאני לא יודעת איך להגדיר אותו...ואני אסביר... לפעמים קורא שאדם עושה לי רע...ואני חושבת על דרך מסוימת שאני כ" רוצה לפגוע בו...אבל תאכלס אני לא עושה את זה...ובסופו של דבר מה שחשבתי קורה לאותו אדם...ולא על ידי... בנוסף אני מרגישה שיש לי כל מיני חזיונות...עוד מתק' הלימודים...אני זוכרת שממש הייתי קולעת לשאלות בגרות... או לדוג':אני שומרת שבת וחבר שלי לא...ואיזה שבת אחת הייתה לי ממש הרגשה שהולך לקרות לו משהו אם הוא יסע בשבת...אותה שבת הוא נסע לקחת את אמא שלו מהקניון...כשהוא הגיע לשם כל האוטו העלה עשן...והוא סדר את זה... יום למחרת כשהוא חזר מהעבודה היתה לו תאונה...ואני ממש הגרשתי את זה... מה זה כל מה שקורה לי...לפעמים זה ממש מפחיד אותי.

PurpleFilth

New member
זה ענשם של האלים על שגיאות כתיב.

סתם, מה זה משנה מה זה, כל עוד את יכולה להשתמש בזה?

gwizard

New member
אני כותב כאן מדי פעם

מאגיה זה לא רק טקסים ולחשים, מאגיה זה גם (ובעיקר!) המחשבה שמאחורי העניין. זה נכון שמחשבה ללא רצון זה לא הרבה, אך במקרים רבים זה כן משפיע. כמו כן, יש את כל העניין של החיזוי את מה שעתיד לבוא. מה שאת צריכה לשאול את עצמך זה האם את זו שגורמת לדברים לקרות או רק חוזה אותם. או אולי גם וגם - מה שנראה לי הגיוני מהסיפור שלך. נ.ב. הייתי מאוד שמח אם היית לא רק מנחשת את התשובות בבגרות בלשון, אלא ממש לומדת איך לכתוב נכון. דיסלקציה זה לא תירוץ !!!

למעלה