היי... אני צריכה עצות!

היי... אני צריכה עצות! ../images/Emo91.gif

אני בת 14 ויש לי חבר בן 15 וחצי... היום אנחנו חוגגים חצי שנה של חברות מושלמת
ואני מתכננת שהוא יבוא אליי הערב ואני אמלא את החדר בנרות ובקטורת ואעשה אווירה רומנטית... עכשיו רציתי להכין לו ארוחה רומנטית כזאת.. אבל לא בקטע של שמפניה כי אנחנו צעירים עדיין... אם תוכלו לתת לי עצות מה להכין בארוחה אז אני אשמח
תודה מראש!!!

עוזבנג

New member
אמממ

תאמת שלא הייתי מסתכן ומזמין אוכל מוכן כמו אוכל סיני או משהו כזה מקורי..

BloodyRose

New member
המלצה

פורום "מתכונים".. אגב, אני פעם הכנתי לי ולחברי ארוחת ערב רומנטית לאור נרות (ומוזיקה רומנטית, אני ממליצה בחום על דיסק ההופעה של Air Supply), והכנתי (או יותר נכון, ניסיתי להכין) פסטה עם רוטב פטריות (מהסוג שמגיע באבקה ורק מוסיפים מים ומחממים על אש נמוכה)... עד היום אני אסירת תודה על כך שהוא הצליח לאכול הכל בלי להתלונן (יצא פשוט מ-ז-ע-ז-ע!). אז תלמדי מהניסיון שלי ותתכונני טוב לפני... אל תזרקי פסטה לסיר עם מים חמים ותקווי שיצא טוב

oh-da

New member
אבל זה מה שאמורים לעשות../images/Emo6.gif

לזרוק פסטה לסיר עם מים חמים ולהמתין
והמלצה שלי לפעם הבאה למי שלא יודע איך - רטבים מוכנים שרק צריכים לחמם

BloodyRose

New member
אז כנראה ש...

גם פסטה קלה ופשוטה להכנה, נזק כמוני יכולה למצוא דרך להרוס
זה היה ממש משעשע אבל... כל הארוחה טל לא הפסיק לשים גבינץ פרמזן על הפסטה, וכל זה רק בשביל לא להגיד בקול עד כמה מזעזע זה יצא

לדעתי...

תכיני פשוט מה שאת יודעת להכין שלא יצא מצב שיצא לך אוכל לא טעים ואז לא יהיה לך זמן להכין משהו חדש.... או שפשוט תזמיני אוכל... כמבון בלי שהוא ידע

חשבתי על ארוחה מתוקה... ../images/Emo9.gif

פנקייקים, סירופ מייפל וסירופ שוקולד, עוגיות בצורת לב, צימוקים מתוקים, שוקו... העיקר הכוונה לא? כי הוא בא בשבע וחצי ואין לי הרבה זמן ועוד לא הכנתי... רק מילאתי את החדר בנרות... איך זה נשמע לכם?

BloodyRose

New member
אז... הממ..

אולי תדחי את רעיון הארוחה לסופ"ש, כדי שיהיה לך מספיק זמן להתארגן ולהרים ערב כמו שצריך, לא בצורה מאולתרת? היום תסתפקו בלהיות ביחד, ובסופ"ש תחגגו בצורה קצת יותר מסודרת... לא עדיף?

לא לצערי לא...

בסוף השבוע לא נוכל לעשות את זה כי אני לא אהיה.. וחוצמזה שהיום זה ה-יום חצי שנה חברות... וזה חשוב לי שתהיה לארוחת ערב הזו את המשמעות של החגיגה אני מכינה לו את הארוחה המתוקה ואני בטוחה שהוא יעריך את זה... תודה בכל מקרה!

למעלה