היי... אני צריכה להתיעץ איתכם

mayane21

New member
היי... אני צריכה להתיעץ איתכם

מה דעתכם... אם היתי בראיון עבודה היום, אישי לא מרכז הערכה... ואמרו שיחזירו לי תשובה בסוף השבוע הזה אם התקבלתי או לא. זה אומר שיש סיכוי או שלא, הרי יש עוד ראיונות לעוד מועמדים, אבל מצד שני אם התרשמו לטובה אומרים לך על המקום לא? זה מקובל לחקות לתשובה... תודה

guri667

New member
לא נהוג להחזיר תשובה

הייתי בהרבה ראיונות ומבחנים ואף אחד מהם, פרט לחברת אינטל , לא טרח לעדכן או להחזיר תשובה לחיוב או לשלילה. בעבר טרום עידן המיילים היו אפילו נוהגים לשלוח מכתב רשמי מהחברה.כיום יש זילות בחיי העובדים ואין שום מצב שחברה תוריד מכבודה ותחזור למועמדים שהתראיינו אצלה. יותר מזה הייתי בכמה מקומות שההתרשמות הייתה חיובית ביותר והובטח לי שהתפקיד שלי,וגם הן נעלמו. בקיצור לא לפתח ציפיות .

yulinka

New member
בהחלט מקובל לחכות לתשובה

רק שיהי ברור שאם לא התקבלת 99% לא יטרחו להתקשר ולהגיד לך אבל אם כן התקבלת בהחלט יכול להיות שהם מראיינים כמה אנשים ורק אחר כך מחליטים מי מתקבל ככה שיש סיכוי:) לפני שבועיים הייתי בראיון והם אמרו לי שהם מראיינים עוד אנשים ויודיעו לי תוך כמה ימים ואכן הודיעו אחרי 4 ימים:)

mayane21

New member
אמרו לי שבסוף השבוע...

יודיעו לי לא משנה אם כן או לא, אבל תשובה אני יקבל בטוח. מקווה שכן יהיה בסדר ואני יתקבל.... בכל מקרה לא היתי בטוחה מזה אומר, אם זה מקובל או לא... תודה רבה לכולכם!!

למעלה