היי אני חדשה פה...

היי אני חדשה פה...

ורציתי לספר לכם על הבעיה שלי. אני בת 17 והתחלתי קשר עם גבר בן 25 הבעיה היא הגיל. 8 שנים זה המון זמן. אנחנו אוהבים לבלות יחד, עדיין לא ממש מאוהבים כי זה טרי, רק חודש. הוא היה הגבר הראשון ששכבתי איתו והסקס שלנו מדהים יחד, אנחנו שוכבים די הרבה. שנינו מעוניינים בקשר רציני אבל הגיל כל כך מפריע, ככה שכרגע אנחנו יחד בשביל הסקס. מה אתם מייעצים לי לעשות???? תודה לכולם!!!

גרררר

New member
קצת סדר..

איך את יודעת שהוא איתך רק בגלל הסקס?? בכל זאת זה קצת ריגוש בשבילו,בחורה צעירה,להיות הראשון שלה.. בלה בלה בלה. את בטוחה שהוא לא מנצל אותך?? בעיקרון הפרשי גיל זה בעייתי אבל גם יש את הקטע המנטלי אם אתם באותו ראש והכל זורם בינייכם והוא לא לוחץ עלייך בכל מיני קטעים.. אז למרות ההבדלים המשמעותיים.. אולי יש סיכוי.. ושאלה - הוא לחץ עלייך לשכב איתו?

אז ככה...

הוא מעוניין בקשר רציני. נחמד לו איתי מאוד. כנראה עושה לו את זה להגיד לי מה לעשות או להרגיש הבוגר בקשר הזה. לא הייתי אומרת מנצל... כי אם כבר זה היה הדדי, שאני תמיד אומרת לו לבוא לקחת אותי מכל מיני מקומות או להוציא אותי לבלות, אז ניצול זה כבר לא. עכשיו נתייחס לשאלה שלך, הוא לא לחץ עליי בכלל, הרגשתי שאני מוכנה ות'אמת אני חושבת שהוא הכי מתאים לפעם הראשונה מבין כל החברים שהיו לי. הקשר הזה מאוד מהנה, הוא מעוניין בקשר רציני אז זה אומר שהוא מרגיש אליי משהו חזק. הבעיה היא הגיל, הבעיה אצלי, זה מפריע לי מאוד! יותר בגלל מה יגידו... החברים והמשפחה, מה לעשות?!

גרררר

New member
האזיני והביטי...

טוב לך איתו? סבבה.. לא הכל חייב להיות מוגדר תחת הגדרה של חברים וחברות. זרמו עם הקטע שלכם,מי שצריך לדעת מהקשר ידע ומי שלא לא ידע.. בקיצור יהיה טוב.

RReuTT

New member
אני מכירה את הסוגים של הקשרים האלו

קחי עצה ידידותית, וזה מה שאני הייתי עושה במקומך... תמשיכו להיות בקשר, אתם לא חייבים להתקדם איתו למשהו יותר רציני, תמשיכו אותו איך שהוא עכשיו, אתם לא חייבים גם שכולם ידעו על זה.. אם כיף לכם כל כך ביחד אז למה לא? אתם לא חייבים לעשות כל מה שקשור לנורמה החברתית. אפשר גם לחרוג מזה מידי פעם, העיקר שיהיה לכם טוב
בהצלחה

my s e l f

New member
תשארי איתו...

הגיל לא צריך לשנות לך שום דבר אם הוא מוצא חן בעינייך הגיר לא צריך להוות שום בעיה.

EverMan

New member
כל המקרה הזה נשמע

לי קצת תמוה. ההפרש גילאים אכן דיי , "מרשים". ובהתחשב בכך שאת בתולה ותוך חודש שכבת איתו גם נשמע דיי תמוה. לא נשמע לי כאילו הוא רוצה קשר רציני מעבר לסקס. הוא מצא נערה צעירה שהוא הרשים נורא ומשתמש בה למין. המלצה שלי ? תפסיקי את הסקס למשך חודש-חודשיים , תבדקי אם הקשר ממשיך. (כמובן שאל תגידי לו שאת מפסיקה את זה לחודש חודשיים , אלא שאת "צריכה לבחון את הקשר ללא מין עד כמה שאצטרך")

ההפך..גם שלא תגיד לו על "הבחינה"..

הוא יכול למצוא סיפורים ולהגיד לה "את לא סומכת עליי..לא אוהבת..למה את בוחנת אותי"..וכ'ו... ובסופו של דבר היא תישבר... שפשוט תבחן לעצמה את העניין....!!

למעלה