היי, אני חדשה וקצת חרדה....

tivolimiriam

New member
היי, אני חדשה וקצת חרדה....

בכם אני צופה תקופה די ארוכה. וכשאני מקבלת אומץ "ומכניסה" הודעה היא נעלמת- -כמו, לא בה לקירבה. אז מה הבעיה? ביצעתי פעולה לא נכונה? בסך הכל-ביקשתי מתכון, המשפחה רעבה, ואני קצת עייפה אז יאללה ! היו חביבים וזירקו מתכונים. במה למלא חזה עוף? אני מתכוונת לרולדות אישיות. באיזה רוטב לבשל את הגלילונים הממולאים? ואיך משלבים עם רוטב רימונים, תודה מרים
 

ששק

New member
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

לא יכולה לעזור לך במתכונים הספציפיים שחיפשת... אבל אני בטוחה שהגעת למקום הנכון...
 

הרברונן

New member
הצעות למרים:

דבר ראשון: אל יירך לבבך... דבר שני: הצעה למלית לגלילות חזה עוף: למרוח חלבה ולהכניס תערובת של פיסטוקים וצנוברים קצוצים למרוח מעט מרגרינה בטעם חמאה ולמלא בפירות יבשים קצוצים (ששרו לפני כן חצי שעה ביין) פלפלים קלויים, גרעיני חמניה קלויים ופסטו ועוד ועוד קומבינציות.. לגבי רוטב רימונים: קודם כל אפשר גם לשים בתוך החזה גרגרי רימונים, רק להיזהר שלא יגלשו החוצה מהגלילה... ולגבי רוטב: רבע כוס תרכיז רימונים, כוס יין מרלו, מעט ציפורן, מעט קינמון, מעט פלפל שחור טחונטרי ועוד קצת משמשים מיובשים מבשלים הכל יחד עד צמצום משמעותי מסמיכים עם מעט קורנפלור יוצא מרוכז וטעים לקראת סוף הבישול ניתן להוסיף כמה כפות גרגרי רימון כל טוב ושבוע טוב, רונן
 

רובנס

New member
גלילות חזה עוף ברוטב רימונים

חזה עוף פרוס דק דק וחתוך לריבועים או מלבנים באורך 5-7 סמ´ מיץ מרימון שלם 5 גר´ היבסקוס טחון(לא חובה) מעט פלפל שחור רבע כפית דבש מלית אפשרות 1 100 גר´ בשר כלשהו מטוגן עם בצל פלפל שחור מלח שן שום מוסקט מגורר 30 גר´ אגוז קלוי אפשרות 2 בצל מטוגן בטטה מטוגנת מעוכה היטב במזלג פלפל שחור מלח 60 גר´ אגוזי קשיו קלויים וטחונים רוטב 2 רימונים מפורקים לגרעינים כאשר מ3/4 הכמות עושים מיץ והשאר נשאר לקישוט שמן זית שן שום פרוסה דק כף סוכר פלפל שחור 40 גר´ אגוזי קשיו קלויים מלח גס ההכנה להשרות את חזה העוף במרינדה של מיץ הרימונים,תבלינים ודבש כשעה עד שעתיים מלית לשים במעבד מזון את כל חומרי המלית של אפשרות 1 =למחית אפשרות 2 =לערבב היטב להוציא את חזה העוף מהמרינדה (לא לזרוק) לשים בקצה של כל רצועת חזה מלית ולגלגל להניח בצלחת רוטב מחממים שמן מוסיפים שן שום מאדים עד לשקיפות נזהרים שלא ישרף אם נשרף זורקים ומנסים שוב מוסיפים מעט מיץ רימונים וסוכר מצמצמים כמעט עד להעלמות הרוטב מוסיפים תבלינים ואגוזי קשיו מוסיפים את שאר המיץ ואם רוצים גם את המיץ מהמרינדה מביאים לרתיחה בוזקים מלח מוסיפים את הגלילות כאשר הפתח כלפי תחתית הסיר מאדים דקה מכל צד מניחים בתבנית חסינת חום יוצקים צעל את הרוטב עם הקשיו לפני ההגשה אופים כ10 דק´ מוציאים מפזרים את גרעיני הרימונים ומגישים ואפשר לשים שתיים שלוש גלילות בצלחת מסביב לצקת רוטב ולפזר מעל רימונים
 
למעלה