הייתם אתמול ברוק עצמאות?

דנטל

New member
לא אני

אבל בהתחשב שהיו עוד הופעות של סאבהצל, אז מענין לשמוע לא רק על רוק עצמאות.

bryan

New member
לא יודע איפה היה

אבל הבנתי שברוק עצמאות הם עשו שיר של משינה

U G I1

New member
אני הייתי בראשלצ! ככה.....

סאבצל עלו ראשונים! דבר מוזר לאאלה! קהל של אפסים! לא הפסיקו לצעוק שלו "הומו" "אפס" ודברים כאלה. אבל מה? כל מילה במילה הם ידעו מהשירים! ואז סאבצל זרקו דיסק בתוך קרטון של דגימות מהדיסק הבא של התאקט. מסתבר שזה של תאקט כי יש בדיסק איזה 11 קטעים אבל לא רק של סאבצל, אלא כל התאקט. בקיצור אחלה דמואים לשירים החדשים, יש למה לצפות. הם עשו את השיר החדש שם איציק שמלי, שהפזמון שלו לקוח משיר של משינה. אעעעעעע בסוף "הפינאלי" סאב עשה את הביט מ I LIKE IT......"מיליטנטי טנטי מלודרמטי גמרתי ובאתי לכאן" עעעעעעעענק ההבית הזה!! קיצור אחלה הופעה של סאבצל, חרא סאונד! בכל ההופעות! על הפנים ממש! אבל בסדר.... היה סביר.

bryan

New member
כנראה שכעסו עליו בגלל

הקטע של משינה. לפי מה שהבנתי היו הרבה מעריצים של משינה שכעסו על סאבלימינל ש"הרס" את השיר של משינה. דרך אגב,כדי להבין על מה הכעס שלהם,איך קוראים לשיר?

DjFe

New member
אני הייתי...

והיה ממש טוב...סאב והצל הופיעו ראשונים, ביחד עם סיוון, גיא, איציק שמלי ואילן באבילן. וחוץ מכמה שירים מהדיסק 'האור והצל' הם שרו גם שירים מהדיסק החדש...ובין היתר שיר שהפזמון שלו הוא מהשיר 'תחזור תחזור' של משינה. אבל לא הרבה אהבו אותם...צעקו להם הרבה לעוף מהבמה..טוב זה היה די צפוי. עברו גם בקהל אנשים שחילקו סטיקרים, כובעים ודמואים של הדיסקים החדים של ת.א.ק.ט..וקיבלתי

or001

New member
הייתי בפארק בר"ג

קיבלתי סטיקר שהם זרקו לקהל, כתוב שם שהתאקט מוציאים אלבום ביוני.

למעלה