האם ישנה אפשרות סבירה (ונדירה[?]) לחוצנים?
1.לשאלה האם נטשו אותו חוצנים אחרים, בעוד (אולי) מתייפח על בריאותו - וכך הם מחליטים להתעלם ממאות שנות הסתרה והחליטו שזה לא כזה משנה להם? 2. האם חיות טרף פגעו בו והשאירו אותו שם, ללא הכרה, ללא רוח חיים ? זאת הנחה מעניינת, אולי גם סבירה בהתחשב שבגלל גופו הקטן לא הצליח לחמוק מאיזה כלב - שבמקרה חשב להתנפל עליו - שזה במקרה יכול מאוד לקרות, כלבים הם חיות טרף - שלא אוכלים כל פיסת בשר שאינה מטוגנת מספיק. האם ניסית להאכיל כלב של בית - בבשר שהוצאת מהמקפיא, לא מבושל, או מטוגן ? נסה ותאמר לי אם הצלחת
3.השלטונות אינם מקושרים עם האקספוליטיקאים החוצניים ואין סיכוי לכך שהיא מקושרת עם כל 57 זני החוצנים למינהם. וגם אם היו מקושרים, אז רק לחלק קטן מהם - כיוון שנכון לעכשיו סטטיסטית - אין סיכוי רב לזה. מה שמסביר לנו, שאם אין קשר - אין לממשלה הרוסית "GPS" שמכיל את הDNAים החוצניים - כך שלא ידוע להם על המצאותם בכל רגע נתון. 4.הסבירות לחוצן שוכב בצד הדרך היא סבירות נדירה..נכון, אפילו ובלתי אפשרית, אך לאורך מאות שנים הם מסתובבים בנינו, ואני בטוח שלכל חברי הפורום ולא אפילו לאחד אין ידע על המצאותם (אפילו לאחד מהם, שלא נזכיר שוב 57 סוגי שונים) האם זה לא סביר שחוצן שאין לו "מתקן ג'יפיאס" מובנה בגופו אולי הותקף על ידי כלב (שלא יבוא לספר לבעליו על המקרה) והושאר על הארץ וזאת הסיבה לכך שחסרות לו רגליו? (הנחה, אולי לוקש) הסטטיסטיקה תשאר בגדר המספר- ואנחנו נשאר בגדר המחפשים את השלילה, לא את החקר של המקרה. זה נדמה שחומר הבעירה של שלילה לכל דבר המגיע לרשת גדול יותר מאשר לחקור את אותו. ומי כמונו יודע, שלכל מקרה ודבר, מגיעים עם הזמן "ההסברים" הרשמיים שלכאורה סותרים את הקיים מול עיננו או מתחת לאפנו. גם במקרה של נאסה - סרטונים רבים נצפו בהם עב"מים - אשר עושים בהם תמרונים שכרגע מהבחינה הטכנולוגית, אין לאף כלי ארצי אפילו אפשרות מעטה מהתמרונים הנמצאים באותם סרטונים - ובכל זאת - הכחשה גורפת של נאסה.. שממשיכה לאורך היסטוריה של עשרות שנים, גם לאחר שאסטרונאוטים רבים עושים ומביאים את סיפורם, ההכחשה נמשכת. אז מאיזה ממשלה או ארגון ממשלתי בדיוק, ציפית להודאה רשמית בדבר "חוצן שנמצא על הקרקע, ללא רוח חיים"? האם הדרך של המדע היא שלילה? - או ל
בחון כל מקרה לגופו ולבדוק אם יש בדבר אמת, ולא להסתמך על מקרים אחרים בהם רואים שברוב המוחלט של המקרים - הסרטונים מזויפים בשביל דקות התהילה. ולדאוג לא לשלוף מהמותן "כן זה מזויף, זה פשוט לא נראה לי אמיתי" - כיוון שזה לא מקצועי ולא מספיק טוב לאף אחד מאיתנו. כך אני חושב