הייתי שמחה לקבל רעיון לעוגה ליום הו

אריאני

New member
הייתי שמחה לקבל רעיון לעוגה ליום הו

לדת לילדה בת 10 וילדה בת 16 יש למישהי?

Bimbell

New member
ממממ....\=

ל-16 תעשי Sweet Sixteen ! זה גיל שדווקא מייחסים לו חשיבות. אני לא יודעת זה נשמע לי באוויר לומר רק גילאים, מה הן אוהבות לעשות, צבעים שהן אוהבות..אם יש דמויות או משהו אהוב עליהן.. העוגות המעוצבות הן עניין די אינדיווידואלי

אם תתני יותר פרטים נוכל לעזור

מה הן אוהבות וכו'. תמיד אפשר עוגת ספרות עומדות או פיסול של דמות נחמדה שמזכירה את הילדות

אריאני

New member
האמת שאני ממש חדשה בתחום

והילדות של אחותי חוגגות יום הולדת (כמו שאמרתי בנות 10 ו - 16) ובא לי להביא עודגה מבצק סוכר. שתיהן אוהבות מוסיקה זה מה שעולה לי בראש כרגע

אריאני

New member
חשבתי על זה אבל מאיפה אני מואצת

תמונות שניתן להעתיק אותן על העוגה? את הטכניקה אני מכירה (מציירים על נייר פרגמנט ומעיתקרים על העוגה? )

net the jet

New member
יש באינטרנט אין ספור תמונות

כנסי לגוגל או יאהו או כל חיפוש אחר, תבחרי "תמונות" או images ... ( תלוי באיזה שפה את עובדת, ותכתבי מה את מחפשת.... אפשר להעביר ל word ולשחק עם הגודל שאת רוצה. חוצמזה יש פה למעלה קישורים למנועי חיפוש של תמונות.מה שאני הייתי עושה לבנות בגיל הזה זה לבבות, פשוט מצפה בלבן סוגרת עם לבבות באיזה צבע שהן אוהבות, מניחה לבבות על בכל מיני גדלים או אפילו מעמידה על שיפודים כמו סוכריות ותוקעת בכל מיני מקומות... פשוט\קל\יפה ומשהו שיש לכל הבנות במשותף... מוסיפה לך רעיונות. הראשונה לא לבבות אבל אפשר בקלות לעשות עם לבבות

למעלה