הייתי רוצה לשמוע מהמשרוולים כאן כמה ירדו

הייתי רוצה לשמוע מהמשרוולים כאן כמה ירדו

ובכמה זמן מהניתוח. אני כבר שבוע וחצי אחרי, אתמול התחלתי קצת קצת לאכול - משהו כמו 2 כפיות וירדתי רק כ-3 קילו. מדאיג אותי.

"רק"?

קובי d1

New member
ממה את מודאגת

לאיפה את ממהרת ,תרדי במשקל לאט ובטוח ,ירידה מהירה גורמת לנזקים לפגיעה בבריאות , זה שאת לא תאכלי לא יעזור לך לרדת יותר מהר.ההפך הגמור ,הגוף מגן על עצמו מפני ירידה מהירה במשקל. בהצלחה קובי

אופירA

New member
מנהל
פעם היה לי תינוק

כשהוא היה בן שבועיים, אבא שלו היה מודאג מכך שהוא לא מוחא כפיים. אני לא צוחקת, אני רצינית לחלוטין!

טוב, תקשיבי

הירידה הכי מהירה במשקל שאני מכירה זה ללדת ילד. תוך שעות ספורות את יורדת 4 קילו. יותר זריז מזה אני לא מכירה. מומלץ. גם יש תוצר שווה ביותר בסוף

דוקא נראה לי שללדת ילד זה העליה הכי מהירה

במשקל.תוך 9 חוד' - תוספת של 10 ק"ג, 20 , ק"ג וכן הלאה(וזה רק ילד אחד...)

גם כשמורידים זבל יורד הרבה....

ואצלי גם זה לא עבד. שתי בנות שלי נולדו פגיות, הראשונה קילו ארבע מאות והשניה 960 גרם . עליה היינו אומרים שנולדה שקית חלב פחות כוס.

תשמעו אתם צודקים אבל...

אני מתבססת על מה שאנשים כותבים פה ואומרים לי, 7 קילו עוד בבי"ח, 10 קילו ב-10 ימים. לכן אני מתבאסת. אז או שהם מייפים את המציאות או שאני לא יודעת מה לא נכון אצלי. חוץ מזה תגובות מצחיקות יש לכם.

אופירA

New member
מנהל
התגובות שלנו מצחיקות, כי הדאגה שלך מצחיקה

זה שאחרי שבוע וחצי את דואגת זה מצחיק. ניתוח זה תהליך של כמה חודשים לפחות (שרוול, בטבעת זה אפילו תהליך יותר ארוך). אז מה יש לדאוג אחרי שבוע וחצי?
בנוסף מצחיק שאת משווה את עצמך לאנשים אחרים, ואז מתבאסת. איזה היגיון יש להשוות בין אנשים שונים לחלוטין עם נתונים שונים לחלוטין? כל אחד יש לו מחלה אחרת, בהתאם לנתונים האישיים שלו - גנטיקה, עבר של דיאטות, לכל אחד משקל התחלתי שונה לחלוטין, לכל אחד התנהגות אכילה שונה משל זולתו, גובה שונה, חילוף חומרים שונה, גיל ומין שונים, מצב פיזיולוגי כללי שונה. את לא יודעת בכלל את הנתונים האלה אצל כל אחד, אז איך את יכולה להשוות אלייך? איך את מתבססת על מה שהם כותבים, כשהם לא כותבים בעצם שום נתוני השוואה? אז זה מצחיק.

גילור

New member
אני 5 שבועות אחרי ניתוח (מעקף) וירדתי "רק"

10 ק"ג (מינוס כמה גרמים). לפי מה שכולם מספרים זה מאוד לאט ומעט. אנשים פה ירדו עם מעקף הרבה יותר ממני בתקופה דומה. אבל, למרות שזה מתסכל אותי מעט, אני מרוצה לאללה. מתי בפעם האחרונה ירדתי ככה במשקל? ברור שהייתי רוצה יותר. ברור! אבל אני מרוצה ממה שיש ושמחה על כל ק"ג שנושר, שמקרב אותי אל עבר הבריאות הטובה יותר!

טולי126

New member
כמה אני שמחה עכשיו!!!!!

אני שבוע וחצי אחרי ניתוח שרוול וירדתי רק 5.5 קילו. את צודקת.... יש כאלה שיורדים 10 קילו בשבועיים וברור שהיינו רוצות... אבל צריך להגיד תודה שאנחנו יורדות משהו ולקוות שאם הזמן זה ילך וישתפר.

שמחה37

New member
אם תדאגי תפסידי

תפסידי את ההנאה שבהרזיה תפסידי את ההנאה שבתהליך כל ירידה היא אינדיווידואלית לגוף שלך למשקל ההתחלתי שלך ופרמטרים נוספים. בלי לחץ את רק שבוע וחצי אחרי בתחילת הדרך תני צ'אנס לעצמך. מלחיץ אותך המשקל תעיפי אותו מהבית.... תהני מותק מהתהליך הכל בסדר שמחה

למעלה