הייתי רוצה להכתיר

דהאמא

New member
הייתי רוצה להכתיר ../images/Emo58.gif

את סיום פרק 18 כסיום הטוב ביותר לפרק עד כה מכל פרקי הסדרה.

rt1352

New member
מה קורה לכם?? ממש ממש ממש לא

אחרי שלוש עונות, לא הספקתם להכיר את לוסט כמו שצריך? בסוף כל פרק... יש איזשהי הפתעה שאמורה לשנות את הכל... ואחרי כל כך הרבה פרקים שנגמרו ככה. זה ברור לי שזה לא אומר כלום. זה ללא ספק סיום טוב, אבל היו הרבה יותר טובים ממנו... (פרקי הסיום בעונה הראשונה והשניה) וגם ברור שהם לא מתים. זה הכי צפוי בעולם. זה פשוט מה שהודיעו בעולם, זה הכל.

nlz

New member
מה פתאום סיום עלוב יחסית לסיומים אחרים [כנסו]

הנה הסיומים הטובים יותר מהסצינת הסיום שנ''ל: פרק 18 עונה 1 פרק 19 עונה 1(אחד הסיומים הכי טובים אם לא הכי טוב) הפינאלה לעונה 1(סצינת ההאץ' אחת סצינות הכי טובות) עונה 2 בפרק שמגלים את האמת על הנרי גייל. ויש עוד הרבה כאלה אומן היה סיום לא רע אבל לא היה הכי טוב גם(פרק318)

Tomish

New member
אם אפשר

תזכורת למה הסיום של פרק 19 עונה1? ולדעתי פינאלה עונה 2 פאק אחד עצום ישבתי שעה מול המסך...

מתניק16

New member
היו טובים יותר...

הסיום של העונה הראשונה היה מדהים! גם סצינת הסיום שמייקל הרג את אנה לוסיה, בעיני הייתה הכי טובה.

טוב שלא הגזממתם חברים!...

כל מי שאני מכירה מתלהב מהסוף הזה כמו אנלא יודעת מה... מה, לא ראינו מספיק פרקים כדי לדעת שעל תחילת הפרק הבא משהו יסביר את זה? ומעבר לזה, אם אתם שואלים אותי, הסיום הזה מראה רק שני דברים: 1) זה מסביר למה לא באו לחפש אותם 2) זה מראה שלדהארמה יש בוודאות קשר ישיר עם ההתרסקות (כי זה בטח הם שסיפקו מטוס מזוייף) וזהו.... זה לא יותר מזה לדעתי...

דהאמא

New member
כל התגובות שלכם...

מדברות על סיומים טובים יותר מבחינת האקשניות שלהם. אני מדבר על הסיום הטוב ביותר מבחינת המיסתוריות שלו. מעולם לא נגמר פרק בתחושה של "מה לעזאזל..." כמו הפרק האחרון, בתחושה שאתה לא מבין כלום. פרק הסיום לעונה הראשונה, שכולכם מזכירים אותו, היה ללא ספק טוב, אך לא מיסתורי.

למעלה