הייתי בהריון 4 ימים

Hope and Faith

New member
הייתי בהריון 4 ימים../images/Emo7.gif../images/Emo18.gif

כל כך רציתי שההודעה הזו תראה אחרת אבל לצערי לא... "ההריון" התחיל ביום שבת ה- 31/12 - יומולדת של בעלי, הייתי יוא"ב 10 ועשיתי בדיקה ביתית, למרות שלא חשבתי שיהיה פס כי זה נורא מוקדם חשבתי שאם יהיה זו מתנה נהדרת ליומולדת, ולהפתעתי הרבה היה פס והוא אפילו לא היה חלש, שמחנו נורא כמובן, ביום א' היה לי תור לרופא שלי אז עשיתי בבוקר עוד 2 בדיקות וגם בהן היו פסים. בדיקת בטא ביום שני 107 וכולם מאושרים אפילו סיפרנו להורים (טעות טעות טעות), ביום שלישי בצהריים התחיל דימום ממש קל וללא כאבים אבל כבר הרגשתי שמשהו לא בסדר למרות שאמרו לי שזה יכול להיות ולא לדאוג, בכל זאת הלכתי לבדיקת בטא נוספת היום והיא ירדה ל- 77 , כמובן שהבנתי מייד מה זה אומר, זהו נגמר לו ההריון.
אני עצובה נורא כי אנחנו מנסים כבר 11 חודשים!! אבל אני יודעת שזה קורה ואין מה לעשות חוץ מלאסוף את עצמי ולהמשיך הלאה, ובטוחה עכשיו יותר מתמיד שההריון והילד/ה שלנו מתקרבים. זהו, נעלמתי קצת מהפורום בזמן האחרון כי הרגשתי יותר מידי לחץ (לא שזה עזר רמת הלחץ נשארה), צברתי פה המון ידע והיום אני יודעת להגיד שידע זה לא תמיד כח, גם כשראיתי את הפסים ישר חשבתי על הריון כימי וכל הדברים שעלולים להתפקשש בדרך. מה שלמדתי מכל העיניין (מקווה גם ליישם לפעם הבאה) זה קודם כל לא לבדוק לפני האיחור ולא לרוץ לספר כי יותר קשה לשמוע אח"כ את ההורים מתאכזבים יחד איתנו כשמתקשרים לספר שזה נגמר. מאחלת לכולנו שתהיה שנה מלאה בהריונות תקינים ובואו נשבור את הסטטיסטיקה ונשנה אותה ל- 0% מקרים של הריונות כימיים לא תקינים!!!

הצצתי, וכאבתי, נורא כאבתי

כ"כ חיכיתי להודעה שלך, אני כואבת איתך עד הסוף. מתפללת בשבילך מכל הלב שזה יבוא מהר, ושתהיי חזקה ותעמדי בנסיון הזה, זה מאד לא קל. אבל יש לך כח, והרבה, את זה כבר ראינו פה, ואת תראי שתתחזקי ותגדלי מזה! איתך תמיד, נשיקות רותחות, דידית. סליחה שאין איקונים ושורות אני מסלולרי

כואבת את כאבך

הלוואי הלוואי שיהיה לך ממש-ממש בקרוב עוד הריון, אשר יימשך הפעם 9 חודשים.

גורמיץ

New member
אני יודעת שזה לא ממש מנחם אבל

אני חושבת שדווקא העובדה שכן בדקת לפני האיחור, הראתה לך שאת כן יכולה להכנס להריון. מחבקת אותך מרחוק ומקווה שההריון הבא יגיע מהר מאוד.

irenushka

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

אני יודעת ששום דבר לא יכול לנחם באמת,אבל עצם העובדה שכן נקלטת להריון מעידה על דבר מאוד חיובי. אם נקלטת, את יכולנ להיקלט שוב. מאחלת לך להכנס מהר מאוד להריון חדש,תקיןועגול! שולחת לך חיבוק וירטואלי חזק חזק.

המרשמלו

New member
כל כך עצוב../images/Emo24.gif

מתוקה, כל כך עצוב לשמוע מה שעבר עלייך ואני כבר מחכה גם כן לחגוג את ההריון שלך שיגיע הלוואי בקרוב. שולחת לך הרבה חיבוקים
ושולחת

דידיש

New member
כל כך מצטערת לשמוע!

אני ממש ממש מצטערת! אין לי מילים חוץ מזה שקחי נשימה עמוקה וצאי לעוד חודש שבסופו אני מקווה בשבילך יחכה התינוקי שלך. בסוף הכל משתלם כשרואים אותו בידיים והוא כולו מלאך!

../images/Emo24.gif ../images/Emo7.gif אל תיהיה עצובה

בסוף זה יקרה. שיהיה לכם המון בהצלחה!

JESSI1

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif מצטערת לשמוע

בסוף זה יגיע, מבטיחה מבטיחה , מחזיקה לך אצבעות שזה יגיע מהר ושולחת לך הרבה חיבוקים

אני קוראת את תחילת ההודעה...

רצה להשתתף איתך במסנג'ר (להשאיר הודעה כי מן הסתם את לא שם בשעה כזאת) ואז חוזרת לקרוא את המשך ההודעה וכל כך מקווה שבסוף תכתבי - סתאאאאאאאאם... אבל זה לא קרה , ואני כל כך רציתי איתך שההודעה תסתיים אחרת... התינוק/ת שלכם מאד קרוב/ה אני בטוחה בכך יותר מתמיד! תחזיקי מעמד - חייב להיות בסדר , אם כבר נקלטת זה מאד מעודד (בטוחה שזה לא מעודד אותך כרגע אבל לטווח הארוך זה מאד מאד מעודד) אני פה אם את צריכה אותי...

הנה לך...

קיבלת דד ליין - זה עבד בעבר אצל limorune הלוואי שיעבוד גם אצלך! החודש את ב-ה-ר-י-ו-ן (תקין
)

BabyG4

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

אין לי מילים, אז אני שולחת לך כמה שיותר חיבוקים...
שההריון הבא יגיע במהרה ויהיה הכי רגוע, עגול ותקין שיש

kuka24

New member
../images/Emo7.gifמתוקה מקווה שבקרוב מאוד תודיעי

לנו על הריון חדש ובריא ל9 חודשים ובסופם תינוק בריא.
שולחת המון
ים לעידוד

קרן אור7

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo24.gif../images/Emo7.gif../images/Emo24.gif../images/Emo7.gif../images/Emo24.gif

חמודה, את יודעת כמה רציתי לשמוע שזה זה וכמה חיכיתי להודעה שלך, מאחלת לכם שהפעם הבאה תהיה בחודש הבא ותהיה הריון קל תקין וארוך! וזה בפקודה. עצובה איתך, בוכה איתך ומחכה להודעה השמחה שלך. גרמת לי לחזור לפה וזה גם משהו טוב לא? מתה עלייך קרן אור

../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

אוי כמה שזה עצוב. אבל הנה שנה חשה שבסופה את חובקת בידייך תינוק בריא ב"ה. תחזירו במהרה לנסיונות ואת מודיע את הודעת הפסים בקרוב מאוד עם הריון תקין ושלם. פה בשבילך אם תרצי לדבר.

Hope and Faith

New member
תודה לכולכם אתן מקסימות!!!

אחרי שינה טובה בלילה (כבר שבוע שאני לא ישנה) התעוררתי הבוקר הרבה יותר אופטימית, מחכה להתחיל חודש חדש ואחרון לניסיונות. אתמול הרופא שהייתי אצלו היה כ"כ נחמד, מבין וכ"כ עודד אותי הוא הבטיח לי שתוך כמה חודשים אני יהיה שוב בהריון תקין! אז אני מאמינה לו ומחכה שזה יקרה. ושוב תודה לכל מי ששלחה מסר, הגיבה, אין על הפורום הזה אתן פשוט מקסימות! מבטיחה לא להעלם שוב...

../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

כ"כ קיוויתי שההודעה שלך כאן תהיה אחרת ואני כ"כ מבינה את הכאב שלך ואת האכזבה. אני שמחה שאת מרגישה מעודדת יותר ושישנת טוב. זה חשוב. עכשיו באמת כל מה שנשאר זה לתכנן קדימה ולא לשקוע במה שהיה. אני בטוחה שלא רחוק היום שיהיה לכם הריון ארוך ותקין וכל זה יהיה רק זכרון רחוק... שולחת לך המון
תראי כמה וותיקות הצלחת להקפיץ החוצה

למעלה