הייי לכולם!

piggy an

New member
הייי לכולם!

טוב אז ככה אממ את האמת חשבתי הרבה לפני שהחלטתי לכתוב את ההודעה לא יודעת למה ..... כבר הרבה זמן אני מחפשת פורום כזה , ועכשיו מצאתי :) אממ דבר ראשון רציתי לדעת אם יש כאן גם בנות?..... אני בת 17 וחצי , דו ודי חיפשתי מקום שאפשר בין השאר גם לדבר על זה כי גם ככה זה קשה , למרות שאני דו..... יש אנשים שגם לא ממש מקבלים את זה יפה (למדתי על בשרי ולכן מספר אנשים מאוד מצומצם יודעים על זה , יותר נכון מאוד מאוד מצומצם 2 אנשים שאחת מהם לא קיבלה את זה טוב.....חברה טובה שעכשיו כבר די התרחקה ממני כנראה שבגלל זה.....) וזהו! מקווה שתקבלו אותי לפורום ויום נעים או יותר נכון לילה טוב :) piggy an

Ethan248

New member
זמן מצויין להצטרף.....

כי בידיוק אני באתי!
ברוכה הבאה...

piggy an

New member
תודהה

תודההה :) אממ יש לי רק בעיה אחת! אני לא מבינה מה הולך בפורום אשכולות קופצים למעלה למטה אני לא רגילה לפורום הזה וזה די מבלבל! התאריכים מבולבלים בעעע אני כאן דקות ולא הצלחתי למצוא את עצמי..... :)

Ethan248

New member
אל תדאגי, את תלמדי......

פשוט כל פעם שמישהו כותב משהו חדש, כל האשכול קופץ למעלה.... אם את עדיין אבודה, תזכרי מהצפון נמצא שם
...... או שם
אוף שניה עכשיו אני הלכתי לאיבוד.....

פיסטוק6

New member
:)

כן חמודה...יש פה גם בנות...יחסית הרבה...(נראה לי בכל אופן) ברוכה הבאה ... והכי חשוב תהני...

piggy an

New member
../images/Emo60.gif אווו שבלול איזה חמודי! :)

חחחחח תודההה! הבנתי בערך איך האשכולות הולכים כאן :)

ranushh

New member
../images/Emo140.gifברוכה הבאה!

תרגישי כאן בטוחה ושייכת. ותהני זה הכי חשוב...:))

SarcaSeriouS

New member
hey, miss piggy

ממצב חזרזירה? איך בדיר?
הגעת בהחלט למקום הנכון! אמ...מי את? מה את? כמה את? ואיך את? אה כן, ולמה את? ד"ש.

piggy an

New member
חחחתודהה לכולם!

חחח טוב אז דבר ראשון אחלה פה בדיר הרבה בוץ יאמי:) חחח טוב אז אני חן בת 17 וחצי ותודהה לכולם :)

SarcaSeriouS

New member
ומה דבר שני? אני יודע...שאלוניות...

וסליחה אם כבר ענית על אחת מהן מקודם... מה את אוהבת לעשות בחיים? האם את בארון? מי יודע? מאיפה את? איזור? לאן את מתגייסת? האם כבר עברת מערכת יחסים עם בת? ועם בן? איך את אוהבת את הביצים שלך? (ולא שטענתי שיש לך כאלה...) כמה ציפורים חלפו מעליך אתמול (וכמה הותירו מזכרת)? מה הדבר שהכי עושה אותך לשמחה (או לשמיכה...)? מיץ גזר\אשכוליות\תפוזים\לימונדה? (קטן\בינוני\גדול) מה סגנון הלבוש שלך? (בריטני ספיכס, אבריל תבין, מאד-דונה וכו'...) לאיזה סוג טיפוס את משתייכת? (ותודה לפרה המשוגעת...) מהי השקפתך על החיים? והפעם השאלות עם חשיבות... חשבון בבקשה! מה? זה לא כולל שירות כבר??? ד"ש לקרמיט!

piggy an

New member
אופס לא שמתי לב לשאלות ששאלת סוריי

אז הנה אני יענה! מה את אוהבת לעשות בחיים? אממ אני אוהבת בעיקר להתעסק בתיאטרון! תיאטרון הוא חיייי =) האם את בארון? מי יודע? אממ אני דו, ו2 חברות יודעות מאיפה את? איזור? אשדוד לאן את מתגייסת? אני עולה לי"ב , אממ אז אני לא ממש מתגייסת האם כבר עברת מערכת יחסים עם בת? ועם בן? עם בן ומממש ממש קצרה :/ איך את אוהבת את הביצים שלך? (ולא שטענתי שיש לך כאלה...) אממממ מקושקשות =) מה הדבר שהכי עושה אותך לשמחה (או לשמיכה...)? אממ שעושה אותי הכי שמחה......אני חושבת שחברים שלי ולהיות על הבמה! מיץ גזר\אשכוליות\תפוזים\לימונדה? (קטן\בינוני\גדול) לימונדההההה גדול אם אפשר מה סגנון הלבוש שלך? (בריטני ספיכס, אבריל תבין, מאד-דונה וכו'...) סגנון לבוש יחודי =) מהי השקפתך על החיים? הרבה! אין לי כוח לכתוב! =) סוריי אהה מסרתי לקרמיט את הד"ש, והוא מוסר חיבוקים נישוקים ושאר החיות =)

piggy an

New member
:/

חחחח עכשיו שאני קוראת את זה אני מרגישה בתוכנית כזאת ששואלים אותי שאלות חחח שאלה תשובה ניייה עזבו השעה מאוחרת ואני מתחילה להתחרפן!!!

SarcaSeriouS

New member
אני כל הזמן מחורפן בלי קשר לשעה...

ועכשיו, סרטים... מי ראה... מיסטיק ריבר גארפילד אני ,רובוט היום שאחרי מחר לקחת חיים שרק 2 סוף העולם שמאלה זהות שאולה חינוך רע שמש נצחית בראש צלול ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ומה דעתכם עליהם?

piggy an

New member
אממ אני ראיתי

היום שאחרי מחר- שזה נחמד אפקטים טובים , כבר עשו את זה...... הוא דומה לכל שאר סרטי סוף העולם קרוב כגון ארמגדון וחבריו.... ושרק2- שזה סרט מצחיק , יפה, הרבה יותר מהראשון! ממליצה בחום! אהה ופינוקיו לובש תחתוני חוטיני של נשים! נשבעת! יש לי הוכחות!

Love U All

New member
שלום לך ../images/Emo13.gif

ברוכה הבאה! ויש פה בנות, אני אחת מהן...

resputin

New member
ברוכה באה ../images/Emo13.gif

בקשר למה שאמרת שדברים עולים, יורדים וקופצים, בואי אני אסביר לך איך זה הולך: כל הודעה ראשית "קופצת" למשך 72 שעות. כל פעם שמגיבים להודעה הזו (או להודעה שמשורשרת אליה) שהיא בעלת תוכן (של עשרה תווים או\ו אייקון) היא תקפוץ לראש הפורום. אחרי שלושה ימים היא תפסיק לקפוץ ותרד בהדרגה לעמוד הבא. זה יוצר מצב שהסדר של הפורום משתנה כל פעם שהודעה אחרת "קופצת", ולכן סוקרים את כל הדף הראשי אם היה שרשור ש"נעלם" לך מלמעלה למטה, או ההפך.

למעלה