היייתייייי אתמול בבכורה של הסרטטטטט

Runaway Train

New member
היייתייייי אתמול בבכורה של הסרטטטטט

היו זמנים במקסיקו!!! (כמובן שראיתי גם את השניים האחרים..) סרט מאוד מאוד יפה!!!!! אחר כך אני יפרט...בעעע ...לילה טוב:/

מיצי007

New member
איזה כיף לך!

אני הולכת לראות את זה רק עוד שבוע וחצי

מיצי007

New member
כי אז קבעתי עם ניקול

בסוכות.... לפני כן,הבטחנו אחת לשנייה שלא נראה את זה בנפרד!

מיצי007

New member
כן,אנחנו מכירות.....

והיום כמעט מעדתי והפרתי את ההבטחה שלנו.... במיוחד אחרי שישבתי וראיתי קטע מהסרט בו הוא אומר סאבי.....

Runaway Train

New member
למה אתן מחכות כל כך הרבה זמן?!?!

זאת שערורייה! כן הקטע הזה ישר פתח את עיניינו לסרט הקודם :)

מיצי007

New member
כי היא גרה רחוק

ואני עובדת אז הסתדר לנו בסוכות! ותפסיקי לאמלל אותי גם ככה קשה לי להתאפק

wicked witch

New member
יואו הקטע עם הsavy הרג אותי!

נקרעתי מצחוק! ממש ממש צחקתי.. (נראה לי שקצת הפחדתי את האנשים באולם) ראיתי את הסרט אתמול, אהבתי. אבל אני לא הכי אובייקטיבית שזה מגיע לסרטים עם ג'וני דפ

Runaway Train

New member
חכו שתראו את כל הסרט

האאאאאאאאא אני לא יכולה אני חייבת לספר אבל אז אני סתם יהרוס:( נו לכו תראו כבר

Runaway Train

New member
כן והוא נראה כל כך יפה עם ה*ספויילר

הלבוש השחור הזה והעיניים המדממות ("עיניים"..) אבל מ-ס-כ-ן!!!! איזה באסה!!מסכן.. אבל זה היה נורא סקסי ואפל:) ובפעם הראשונה שהוא ראה את הילד הקטן שמכר לו מסטיקים ואז שהוא הביא לו שטר של___ והילד התחיל לזיין ת'שכל בספרדית וג'וני כזה "FUCK OFF" והעיף אותו..חחחחח ושהוא ירה בטבח!! הדבר הזה הרס אותי..אני חייבת את הציטוט הזה!זה היה ענק

OfrikiG

New member
ראיתי אתמול ../images/Emo70.gif

וממש נהניתי! ג'וני (כמו תמיד) עושה תפקיד מעולה ומלא בהומור
והסרט עצמו ממש מגניב

wicked witch

New member
זה פשוט מדהים

איך כל תפקיד שג'וני עושה גורם לנו להתאהב בו! סאנדס (בהיו זמנים במקסיקו) הוא בן אדם רע! אנחנו אמורים לא לאהוב אותו אבל הדרך ההומוריסטית שבה ג'וני מציג את הדמות פשוט כובשת! אין זה סרט מעולה! נראה לי שאני ילך לראות אותו שוב! חחחח

OfrikiG

New member
בהרבה מקרים

אני דווקא אוהבת את הדמויות של הרעים - הם תמיד ממש מגניבים. והעובדה שזה ג'וני רק גורמת לי לאהוב את הדמות עוד יותר

את תמותי בעינויים אם תעיזי להבריז

אני אתפוס את האדיארנ... שלך ואתלוש לו שערות מן הערווה עם פינצטה ואז אני אעשה את ז ה לך

למעלה