היייייי מישהו זוכר את השחקן הזה??? פגשתי אותו בבוואנוס איירס ברחוב.
M munecabrava20 New member 24/9/06 #1 היייייי מישהו זוכר את השחקן הזה??? פגשתי אותו בבוואנוס איירס ברחוב.
S shiran232 New member 24/9/06 #3 ../images/Emo54.gif../images/Emo29.gifסבריו../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif!! איזה לבן הוא נהיה!! מתי פגשת אותו? איך? דיברת איתו? איך באת אליו?? ספרי קצת
../images/Emo54.gif../images/Emo29.gifסבריו../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif!! איזה לבן הוא נהיה!! מתי פגשת אותו? איך? דיברת איתו? איך באת אליו?? ספרי קצת
N n i t z k a New member 24/9/06 #4 אה!!! סבריו! איך הוא הזדקן! חח זאת אומרת לא כל כך רק קצת.. היית בבואנוס איירס? איזה כיף לך! אה... סבריו!
אה!!! סבריו! איך הוא הזדקן! חח זאת אומרת לא כל כך רק קצת.. היית בבואנוס איירס? איזה כיף לך! אה... סבריו!
T The £unky §tar New member 24/9/06 #5 ../images/Emo14.gif../images/Emo110.gif../images/Emo2.gif../images/Emo6.gif חחח זה סבריו!! מתי פגשת אותו? איזה שווה חחחחחחחחח וואי
../images/Emo14.gif../images/Emo110.gif../images/Emo2.gif../images/Emo6.gif חחח זה סבריו!! מתי פגשת אותו? איזה שווה חחחחחחחחח וואי
מ מ א י י ק New member 25/9/06 #6 יאא איזה כיייייף לך!!../images/Emo9.gif../images/Emo108.gif../images/Emo19.gif אני זוכר איזה תפקיד שלו אבל אני אל זוכר את השם בידיוק
יאא איזה כיייייף לך!!../images/Emo9.gif../images/Emo108.gif../images/Emo19.gif אני זוכר איזה תפקיד שלו אבל אני אל זוכר את השם בידיוק
M munecabrava20 New member 25/9/06 #9 הוא ממש חמוד וחרטטן הוא שאל אותי מאיפה את?? אמרתי לו ישראל, אז הוא אמר לי יש לי משפחה בבאר שבע ליד הים חחחח. אבל הוא אחלה בן אדם....
הוא ממש חמוד וחרטטן הוא שאל אותי מאיפה את?? אמרתי לו ישראל, אז הוא אמר לי יש לי משפחה בבאר שבע ליד הים חחחח. אבל הוא אחלה בן אדם....
M MUNECA BRAVA New member 25/9/06 #10 יוווווווווווווווווו שאני ימות ברגע זה ! ! !!!!!!!!!!! יוווו כמה זמן חיפשתי חומר עליו ולא מצאתיייייייייי וואי עשית לי ת'יום
יוווווווווווווווווו שאני ימות ברגע זה ! ! !!!!!!!!!!! יוווו כמה זמן חיפשתי חומר עליו ולא מצאתיייייייייי וואי עשית לי ת'יום