הייייייייייייייייייייייייייי

hen 10

New member
הייייייייייייייייייייייייייי

וואי... כמה זמן שלא הייתי פה. ואני שמחה נורא ליראות שהפורום חיי זה נורא משמייח
אותי המשיכו נא ככה...!!! אוקיי ככה אם אתם רוצים להיות בקשר אחד אם השני אז תמלו כאן פשוט: שם: גיל: מקצוע אהוב: איסיקיו: מסנג'ר: איימל: זהוווווווווווווווווווווווווווווווו אז יאלה תמיד זה טוב להיות בקשר!!!

שלמונזה

New member
ברוכה השווה ../images/Emo168.gif

באמת שהתגעגענו
שם: יפית גיל: 25 מקצוע אהוב: האמממ אני לא בגיל כבר ובכל מקרה אין דבר כזה איסיקיו: אין מסנג'ר: [email protected] איימיל: כנ"ל

N o l o g o

New member
טרו טרו..:)

וואי כמה שנים לא ראיתי אותך פה, את חיה..? :) וטוב, למשימה שלך..:) שם: שיראל גיל: 17 וחצי מקצוע אהוב: שיעור חופשי? לא סתם, ספרות. אייסי: 173913730

היום אני שמחה וכן יודעת למה../images/Emo187.gif

תודה על המחמאות חן
והנה אני ניגשת למשימה שם: מור גיל:23 מקצוע אהוב: מולדת
סתם נו עברתי את זה מזמן איסיקיו:345762024 מסנג'ר: [email protected] איימל:[email protected]

גם אני....

מבצעת את המשימה: שם: גל בראל גיל: 15 מקצוע אהוב: שום דבר מועדף... אם אתם באמת מתעקשים אז מקצוע שנוא- מתמטיקה! (כמו כולם...חחח) איסיקיו: 348542390 מסנג'ר: [email protected] איימל: same thing

נ ע ם 7

New member
../images/Emo140.gifאני מבצעת את המשימה..

אז ככה... שם : נעם גיל : 15 מקצוע אהוב: אממ.. אין ממש אבל ספורט כי קצת זזים ולא יושבים כל הזמן(= אי סי קיו : 224776596 .. ( למרות שאני כמעט ולא נכנסת .. מסנג'ר : אוף אני אף פעם לא זוכרת אותו ... ואי מייל : [email protected]

MikeY fReAk

New member
נמ.:)../images/Emo79.gif

יש לי מסנג'ר ואייסיקיו, מי שרוצה מוזמן לפנות במסרים.. אני אודליה, עוד מעט [ממש מעט
] 14 ומקצוע אהוב..ספרות

למעלה