היחס בבה"ד 20 כלפי טירונים שואף ל0!

jefor1

New member
היחס בבה"ד 20 כלפי טירונים שואף ל0!

יום ראשון קמתי עם חום מטורף (הבאתי מדחום) 39.4 קמתי ב4 וחצי ההשקמה היתה ב6 ! הלכתי למפקד עם הוא אמר לי תעלה מהר על ב עוד 5 דק אני לוקח אותך למרפאה ! חכיתי שעה וחצי כולי בוכה מתפוצץ לא יכלתי פשוט ! אחרי 3 שעות המ"מ באה והיתנצלה שהיה כשל והם אשמים כי לא היה חופ"ל בבסיס וזה אכן בעיה שלהם ואני לא אשם (ממש עזר לי ) רק אחרי שדיברתי עם המ"פ קיבלתי חופ"ל ב11 בבוקר ראיתי חופ"ל הוא לקח אותי למרפאה .. 3 גימלים .. ואני מרגיש חרא! 6 שעות התפוצצתי ! בכיתי ! היתקשרתי אפילו לחייל הרפואה מוקד פניות (שחזרו אלי בדיוק אחרי 6 שעות )

ברוך הבא לצהל

בס"ד הרפואה בצהל מחפירה.. לפחות כשתהיה בסדיר, תוכל לקבוע לעצמך את התורים למרפאה, ולא תהיה תלוי באיזה חופ"ל.. אני מכיר כ"כ הרבה מקרים כאלה.. וחבל.. אני התייבשתי והתעלפתי ב12:00, ראיתי חובש, שאמר שאני אראה רופא ואקבל עירוי, שראיתי רק ב22:00.. ובגלל ההחמרה במצבי נאלצתי להיות מאושפז וקיבלתי 3 ליטר עירוי.. שלא לדבר על זה שפעם אחת קיבלתי מכת חום ואז קור (סיפור אורך), הקאתי דם, והתמוטטתי, ונתנו לי לראות רופא רק אחרי 4 ימים.. ופעם אחת כשחזרתי מאשפוז בבי"ח, עם הוראות מ8 פרופ' שאני לא יכול להיות קרבי יותר, הרופא ביחידה החליט שאני חוזר לפעילות מלאה כי הוא "לא רואה סיכון למוות מיידי". והנה אני היום, נכה צהל!.. ולא חסרים סיפורים.. ואם אתה חושב שהקרפ"ר יעזור.. חקירת המקרה שלי כבר 8 חודשים "בטיפול" רק בריאות!

yehuda18

New member
6 שעות? מי ישמע..

ויכלת ללכת לחר"פ ולראות רופא במיידי. סביר להניח שעם חום כזה יכולים לקחת אותך אפילו למיון..

jefor1

New member
המ"מ אמרה שאם אני יוצא מהבסיס לחרפ

היא רושמת שאני ניפקד

זה צה"ל אין מה לעשות

אם אני נופל ומעקם את הרגל ומתנפחת לי עוד רגל עליה ונותנים לי לראות רופא רק יום למחרת ששולח אותי לעשות צילום כשאני בכלל לא יכול ללכת ואני נאלץ לחכות ליציאה הביתה כדי לעשות צילום כמו בנאדם ורק אז מגלים ששברתי את הרגל אחרי שהמשכתי פעילות כרגיל בבסיס אז כל הזין..

varui

New member
כמה דברים

אני מקווה אתה תיקראת מתי שהוא קודם כל אם אתה לא מרגיש לא טוב אתה יכול לפנות לרופא באופן מידי דבר שני אני יכול להגיד לך רופאה בבה"ד 20 ממשש על 0- לצערי אני מיקרוב בקשר למ"מ היא אינה יכולה לעושת את זה מה היא אמרה אם אתה מביא אישור שאתה היית בחר"פ

למעלה