היו'ש אנשנשים...

היו'ש אנשנשים...

אני חדשה פה בפורום. :) אני בוגרת פרויקט מיכא"ל. רציתי לדעת האם גם למרצה שלכם כמו למרצה שלי היו איך נגדיר את זה..."פסילת מונחים" למינהם. למשל הוא אמר לנו שאין דבר כזה "אין לי זמן" "אין לי מזל" "לא יכול" ועוד כמה כאלה... מה שמדהים שעם הזמן הוא גם הוכיח לנו שכל הדברים האלה באמת נכונים...ואני באמת מאמינה בהם בעצמי כיום... אתם מוזמנים לשתף (אם יש לכם)....
הילו'ש

noagdfan

New member
היי הילה ../images/Emo140.gif

ברוכה הבאה. כן, גם לנו אמרו את זה. זו האידיאולוגיה של מיכא"ל. מי היה המנחה שלך? בת כמה את? מאיפה? יום טוב
נ.ב איינשטיין, ניוטון וכל המשועממים האלה שהמציאו את הפיזיקה הם סתם קקות משועממים!! אני שונאת פיזיקה! כל כך משעמם! מי רוצה לדעת דברים על העולם בכל מיני נוסחאות מגעילות וארוכות? צריך להשמיד את העולם בכלל.

pilpelmemule

New member
חחח את בדיוק במצב רוח הפוך ממני

היום...
העולם זה דבר ממש טוב דווקא.

אז ככה

אני בת 15 מהמרכז... למנחה שלי קראו שלמה...אם אתם מכירים =====> אחלה מנחה! מסכימה איתך...פיזיקה חרא שלי דבר... אבל יש בזה בגרות..אין מה לעשות... בת כמה? מאיפה?

Danielle102

New member
עברתי את המבחן!!!הוא דווקא היה דיי

טוב
בלי עין רעה
לקחתי עצמי בידיים, למדתי טוב טוב, ונקווה לציונים טובים

noagdfan

New member
גם לי יש מחר

למרות ששלך היה היום, לא נורא. אני מתעבת פיזיקה. החלטתי לפרוש. אני לא לומדת את זה בשביל עצמי, אני לומדת את זה בשביל ההורים שלי, יותר נכון אמא. נמאס לי, המקצוע הזה משעמם אותי והמורים גם דפוקים ככה שזה ממש לא עוזר. אני מקווה שירשו לי לעבור לביולוגיה

12111 מיכל

New member
לאאאאאאאאאאאאא....

הם לא יותר נכון איינשטיין
לא ניוטון כן קיבלתי 86 בפיסיקה איזה כיף!!!!!!!! פיסיקה זה מקצוע מקסים בנתיים פשוט צריך לדמיין הכול את כול מה שמתרחש לאט לאט(בחומר שלנו)ובזכות מיכא"ל אני מצליחה ועוד משהו קיבלתי 84 באנגלית והכול בזכות מיכא"ל

adi23e

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

בזכותך!, שלקחת את מה שלימדו במיכא"ל ויישמת וממשיכה ליישם גם אחרי שהפרוייקט נגמר
כל הכבוד על הציונים המדהימים!!!

אממ....

זה לא בדיוק בזכות מיכא"ל....זה בזכות עצמך ובזכות זה שאת מאמינה בעצמך...
מיכא"ל רק עזר לך להגיע לזה..

pilpelmemule

New member
כל הכבוד!../images/Emo47.gif../images/Emo106.gif

זה בזכותך בעיקר!! נו.. אם כבר ציינת את זה.. קיבלתי 100 במבחן במתמטיקה

למעלה