היופי הסגול שבפיטריה .

מופי..

New member
היופי הסגול שבפיטריה .

היי חברים!(ולך פיטריה במיוחד). פעם ראשונה שאני במפגש שלכם,למעשה אני שיכת יותר לחדר 40 פלוס,והסיבה העיקרית שרציתי לבוא היא להכיר מקרוב את חגית 36ואלת האהבה ,אך לצערי פספסתי אותן,מה לעשות שעבודתי היא בלילות.כשהיגעתי דבר ראשון ששאלתי את קסם בת היכן חגית אוקיי אז היא רקדה לה בהנאה ,לא הפרעתי אמרתי יותר מאוחר נשוחח.והיותר מאוחר היה מאוחר מדיי(לא נורא בהזדמנות אחרת).וככה בעודי יושבת שם ליד הבר מאוכזבת מהפספוס,ראיתי אותו..בקצה השני של המועדון הוא עמד לו לבד,נחבא אל הכלים כאילו היה רוצה להיות הרואה ואינו נראה ,והתבונן בנעשה. מה אומר הרוך,החום,הטוב לב ,היופי הפנימי והחיצוני מלוים אותי עד לרגע זה,ולכן החלטתי לבקר כאן ולו רק להגיד לך פיטריה, שאתה אדם מיוחד ונפלא,ושמחתי שהיכרנו פנים מול פנים. מאחלת לך את כל מה שתרצה בחייך ושיתמלאו כל משאלותך בעתיד אינשאללה. למקרה ששכחת אז זו אני שהחזרתי אותך בשלום לביתך :))))אחותך טושטושית ולכם חדר יקר ומבולגן,תודה שאתם קיימים כי אחרת הברדק היה עובר לחדרנו.חה חה חה שמחתי להכירכם בזמן שהייתי הקצר תמשיכו באהבה שאתם מרעיפים איש אל רעיהו ותשמרו על לב הפיטריה ממני טושטושית המופרעת.}{

תודה לך המופרעת

לא אשכח שהחזרת אותי הביתה . מקווה שתיקראי את ההודעה הזאת ,כי בזמן האחרון תפוז לא בסדר בהחזרת הודעות . להתראות .

patishon

New member
לטושטושית המופרעת !!!

שמח אני לשמוע את שמך , זוכר אני שבאת להודיע לי שאת לוקחת את פטריה הביתה ולא הספקתי לשאול לשמך, וכאשר שאלתי אחרים שעמדו לידי אף אחד לא ידע,בכל אופן המון תודה לך, את רשומה אצלי עמוק בפנים, על זה נאמר``יש אדם קונה עולמו בשעה אחת`` שמחתי להכיר אותך ומקוה לראותך במפגש הבא. ממני> הברנשון עם הקלשון,פטישון.

למעלה