היום.

מציץ

New member
היום.

אין בכוונתי ללקק לכם. מישהו אחר יעשה בשבילי תעבודה השחורה הזו.

קפת

New member
אתמול

לבשתי חזיה אדומה, תחתונים ורודים, חולצה כתומה ומכנסיים צהובים. חשוב שתדעו את זה.

היום, אבל קצת יותר מאוחר

בהיתי בתדהמה בחתול מסטול שניסה ללקק לי את המסך מבפנים. משום מה הוא לא הצליח להוריד את כל רסיסי האפצ'יקים שזה מכבר קנו לעצמם שם פיסת נדל"ן. כל כך התפעלתי עד שנטיף כבד במיוחד של ממרח חלבה תוצרת בית נחת במופגן על עמ' 35 - "גישת גילפורד, 120 דרכים להיותאינטליגנטי" והכתים את הגדרת היצירתיות. מה זה אומר, לעזאזל?

קפת

New member
זה אומר

שעל פי גישת גילפורד יש לך באופן אישי רק 118 דרכים להיות אינטליגנטית, ומהכרותי איתך, לא בטוח שזה מספיק בשבילך. אגב, בנוגע לעונת הייחום: בטוח באיזשהו מקום בעולם הרחב עכשיו נובמבר.

אז לאן הלכו שתיים?

לקחת לי אותן כשלא ראיתי? זה בסדר, אין לי בעיה עם זה, רק תוציאי אותן מהמקרר שלא יתקלקלו ותבקשי ממבוגר אחראי ונבון שיסביר לך איך משתמשים. הדרכים של גילפורד הן לשימוש חיצוני בלבד.

קפת

New member
שיט

עכשיו את אומרת? כבר בלעתי... ואם כבר אנחנו בענייני אינטליגנציה, פרשני לי את המשפט, ובמיוחד את המלה המודגש, שנטלתי ללא רשות מספר שאני קוראת (פה בעצם אני הורגת שתי ציפורים, וכידוע יש לי עניין מיוחד בציפורים ועוד יותר בלהרוגותן, במכה אחת: גם מעידה על עצמי שאני קוראת ספר, וגם תיכף מביאה ציטוט מעניין, מעודן ומתוחכם ממנו, גם מכניסה אלמנטים, כן, יותר מאחד, לבוגונביליה הפתיה, ועוד בענייני חתולים, שמסיבה שאני לא יכולה להסגיר מעניינים את בוגונביליה באופן מיוחד בימים האחרונים. זה יותר משתי ציפורים, אבל תמיד הייתי חלשה במתמטיקה מורכבת): "..."עלי להודות", אמר בשעה שליטף חתול בעל פרווה תכלכלה-אפרפרה, רכה, שעיניו תרוגות, שהופיע מאי-שם וכעת התרווח בחיקו..."

תרוגות

תרוג - צבעו של האתרוג, שהוא בין ירוק לצהוב. זה כנראה צבע העיניים של החתול ההוא. מה זה הספר הזה?

קפת

New member
ספר שעוסק

ביכולות הטרנסנדנטליות של חתולים. אני עושה תואר שני בחתולוגיה בראי הדורות.

א י ל ה

New member
אני אגיד לך מה זה אומר

הסבר מלא למילה יְצִירָתִיּוּת שֵם נ' תכונתו של האדם היצירתי; הכישרון והיכולת להמציא ולפתח רעיונות חדשים ומקוריים, במיוחד בתחום האומנות. באדיבות הרב מילים לשווייקה. מי מותק מי?

קפת

New member
אתה מהווה השראה לכולנו

אין בזה בכלל ספק. רוצה לנהל את הפורום?

דר רשע

New member
אני אינטלקטואל ידוע ../images/Emo22.gif

עד כדי כך שאין לי זמן לנהל פורום של חבורת מפגרים אינפנטילים
כמה שאני חכם ומוכשר... אני כותב ספרים, מפרסם מאמרים, משפיע ומכוון את דעת הקהל, אני פשוט גאון הדור. כל חברה תרבותית (או במקרה שלנו
) מכילה בתוכה שכבת אינטלקטואלים משכילה אשר קיומה מבטיח להוביל את אותה החברה לשגשוג ופריחה, אני כמובן נמנה ביניהם (בין המשכילים כמובן). אני אפילו מנגן בפסנתר ואת?

מציץ

New member
סופסופ הבנתי...

וקלטתי מהקורהפהמה. אכן שגשוג ..רק להיפך, שלא לדבר על פריחה כזו ששום תרופה לא תועיל להשקיט אותה ,מגרדת מציקה ומטריפה. נמצאו האשמים וד"ר רשע בראשם!!!!!!! אל המוקד העלוהו!!! בל תתמהמהו!!!

נץ666

New member
תמיד מפתיע אותי מדוע הודעה

אחת זוכה להתרגשות ואחרת נשארת בחדלונה ןבשממונה. אני רציתי להיסוף שהיום תחתוניי כתומים

למעלה