היום 2273 התקלקלה [ SL280 ]

מצב
הנושא נעול.

היה עמדה בצומת סירקין ובאה לעזרתה הגרר 9191 מישהו יודע פרטים עליה אז בקיצור לא גררו אותה בסוף אבל היה לה רעש מחריד ה9191 יכול להיות שזה עדין לילנד

9191

היה עמדה בצומת סירקין ובאה לעזרתה הגרר 9191 מישהו יודע פרטים עליה אז בקיצור לא גררו אותה בסוף אבל היה לה רעש מחריד ה9191 יכול להיות שזה עדין לילנד
9191
9191 היא לשעבר מסוג ליילנד עד לפני כמה שנים הוא היה אוטובוס רגיל לפני מס' הוא הוסב לגרר הוא משרת הרבה שנים את יזור צומת סירקין והסביבה 2273 היא מכונה לרשות חניון צ.ד ידוע לך באיזה קו היא הייתה כנתקעה

היה נתקעה בקו

9191
9191 היא לשעבר מסוג ליילנד עד לפני כמה שנים הוא היה אוטובוס רגיל לפני מס' הוא הוסב לגרר הוא משרת הרבה שנים את יזור צומת סירקין והסביבה 2273 היא מכונה לרשות חניון צ.ד ידוע לך באיזה קו היא הייתה כנתקעה
היה נתקעה בקו
34 עסעות בפתח תקוה מבית הספר עלומים היה היתהצריכה להגיע ליוספטל אבל היה בקושי הגיע לשכונת דדו אני עליתי על האוטובוס שבה לפניה ב45 1 ו2273 היתה בשעה 30 2 אחרי סוכות אני אולי ידעה מה קארה לה

9191

9191
9191
2273 לא שייכת לצד אלא שייכת לחניון עימנואל בפתח תקווה וכמו כן היא שייכת להסעות תלמידים

חג שמח לכולם ו

חג שמח לכולם ו
האם יש עוד לילנדים בדן חוץ מה9191

ליילנד

New member
באיזה קו בבת-ים../images/Emo35.gif

יש עווד אחד
יש עוד אחד שעובד באיזור בתים והסביבה אבל אני מאמין שאורך חייב קצר והוא יוחלף בקרוב בגרר כמו של איזור רמת גן
באיזה קו בבת-ים

אני צריך תמונות שך גררים

אני צריך תמונות שך גררים
של אוטובוסים בינתהים יש לי תמונות שעלו בפורם גרר חדש של דן אז אני מחפש תמונות של גררים לא משנה של איזה חברה ולא משנה ישן חדש בבקשה זה ישמח אותי וזה יעזור לי אז לכל מי שיש לו תמונות שישים תודה בכבוד רב הטנדר נוסע

ליילנד

New member
זוכרים את הנהגת בקווים../images/Emo68.gif

אני צריך תמונות שך גררים
של אוטובוסים בינתהים יש לי תמונות שעלו בפורם גרר חדש של דן אז אני מחפש תמונות של גררים לא משנה של איזה חברה ולא משנה ישן חדש בבקשה זה ישמח אותי וזה יעזור לי אז לכל מי שיש לו תמונות שישים תודה בכבוד רב הטנדר נוסע
זוכרים את הנהגת בקווים

סיפרתי לכם על אותה נהגת נחמדה ונעימה וכנראה שהיא היחידה כיום ב"קווים" ונקווה שתהיינה עוד. האוטובוס שהיא נוהגת בו הוא מס' 1 והוא היה של דן, ולאלה שעוקבים אחרי האוטובוסים הללו מספרו הפני מי בדן הוא 4051, משום מה קווים לא מורידה את המספרים של דן. אגב לקווים יש מספריםפנימיים
אני אישית עוד לא הצלחתי למצוא אותם, אולי מישהו יספר לי היכן הם נמצאים.

מה המס' החיצוני שלו ???

זוכרים את הנהגת בקווים

סיפרתי לכם על אותה נהגת נחמדה ונעימה וכנראה שהיא היחידה כיום ב"קווים" ונקווה שתהיינה עוד. האוטובוס שהיא נוהגת בו הוא מס' 1 והוא היה של דן, ולאלה שעוקבים אחרי האוטובוסים הללו מספרו הפני מי בדן הוא 4051, משום מה קווים לא מורידה את המספרים של דן. אגב לקווים יש מספריםפנימיים
מה המס' החיצוני שלו ???

ארזS

New member
המספרים של קווים

זוכרים את הנהגת בקווים

המספרים של קווים
לפי מה שראיתי הם מופיעים מבחוץ בחזית האוטובוס ליד הפנס השמאלי ומאחור בצד ימין מעל הפנסים. מקווה שאינני טועה.

קווים+נשים על ההגה

המספרים של קווים
לפי מה שראיתי הם מופיעים מבחוץ בחזית האוטובוס ליד הפנס השמאלי ומאחור בצד ימין מעל הפנסים. מקווה שאינני טועה.
קווים+נשים על ההגה
אכן המס' הפנימיים מופיעים היכן שארז הזכיר, אך הם אינם מופיעים על כל האוטובוסים שלהם משום מה. אתמול הייתי בירושלים ומה עיני רואות? נהגת בסופרבוס! והיא אפילו לא נראתה ערביה...

ליילנד

New member
וואי, למה שתהיה ערביה

קווים+נשים על ההגה
אכן המס' הפנימיים מופיעים היכן שארז הזכיר, אך הם אינם מופיעים על כל האוטובוסים שלהם משום מה. אתמול הייתי בירושלים ומה עיני רואות? נהגת בסופרבוס! והיא אפילו לא נראתה ערביה...
וואי, למה שתהיה ערביה

מצב
הנושא נעול.
למעלה