היום 13 שנים לניצחון 2-3 בפאריז

רז 1978

New member
היום 13 שנים לניצחון 2-3 בפאריז

בדיוק היום לפני 13 שנים חוללה נבחרת ישראל את אחת ההפתעות הגדולות ביותר בתולדותיה כאשר גברה 2-3 על נבחרת צרפת. קשה להאמין אבל עברו 13 שנים. איפה הייתם באותה תקופה חברי פורום? מה הרגע הכי זכור לכם מאותה תקופה מהמשחק ובכלל?

Poza MAN

New member
חחחח הייתי כמעט בן 4..תחשוב לבד

בטח ישנתי או הייתי עם בקבוק

אגב, איפה אפשר לראות את הגולים ../images/Emo35.gif

מישהו יודע האם יש איזו דרך להוריד קובץ וידאו עם הגולים מהמשחק הזה

מדהים!!!

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח טוב שלא בכיתי (אבל ממש ממש על אמת) מצחוק כששמעתי את השדר צועק "שער" בסוף חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח טוב שהוא לא נהיה אילם מזה חחחחחחחח יש לך את השער של רוזנטל נגד.. נווווו נד מי הוא הביא את הפריצה???

יואב ק.

New member
ראיתי את המשחק

אחרי שעלינו ליתרון העייפות השפיעה והתחלתי לנמנם. כשהתעוררתי התוצאה היתה 2:1 לצרפת וחשבתי שהכל אבוד. אבל אז הגיע המהפך האדיר ואת האושר הגדול שהציף אותי קשה לתאר (היה קשה מאד לא לצעוק בכל הבית ולא להעיר את ההורים). עד עכשיו איבוד הקול של מאיר איינשטיין חקוק אצלי בראש

יואב ק.

New member
עכשיו זה מצחיק

אבל אז זה היה די מרגש (לא כל כך הצעקות כמו הסיבה לצעקות).

SaGreen

New member
אל תזכיר לי את זה!

באותו יום, הייתי נער צעיר בגיל ההתבגרות שהצליח איכשהו לריב עם ההורים על איזה משהו שטותי. ברוב טיפשותי עשיתי להם "דווקא" והסתגרתי בחדר מבלי לראות את המשחק.... רק למחרת בבוקר שמעתי מה הפסדתי. עד היום זה יושב לי כמו אבן על הלב... לפחות פיציתי את עצמי כמה שנים מאוחר יותר כשהלכתי לאיצטדיון ר"ג לצפות ב- 5:0 על אוסטריה..

אני זכור לי הטירוף

שהיה פה ימים אחרי אפילו שהייתי קטן זה די במעומעם . בטח יראו את זה מחר בערוץ אחד הם כל כמה חודשים מראים את זה אז אני מניח שהם לא יפספסו את ההזדמנות

למעלה