היום תיווכחו בכוחי ולמה אני מסוגל.

HuriCaN

New member
תגובה רשמית מTBA

טוב תקשיב לי ותקשיב לי טוב.. אין לי מושג מי אתה, ומה אתה רוצה.. אני אגיד פשוט וקל... מי שמתקיף מדינה מTBA, אנחנו מחסלים את המדינה.. לי לא אכפת שיקח חודש מצידי מי שיתקיף מדינה מאצלנו אני נכנס בה עם כל הכוח ומיצידי להמיר הכל לכסף ולשלוח רק שיחסלו אותך.. שום מדינה מ TBA לא תיכנע לסחטנות שלך, שום אחת לא תשלח לך שקל או אפילו טנק... אתה תתקוף ונעלה עלייך, אתה תאכל אותה.. יש לנו די הרבה שת"פ חזקים שיעזרו לנו להלחם מול כל מי שינסה לפגוע ב TBA... קח את זה כאיום\הצעה... עלק סופר ספיי אולי סופר נאב מתאים יותר..

SuperSpy

New member
אנחנו עוד ניפגש בהמשך...

שלום, המשך ללגלג... אם רק היית יודע שאני מתוך הברית שלך, כסיל כמוך ברית אתה לא יודע לנהל, אף אחד לא באמת מאמין לשטויות של ה2 פורומים או כל השטויות שהמצאת, אני יודע על כל צעד שאתה עושה, החל מכל שיתוף פעולה שיש לך או שאתה רוצה לכרות ועד לפחד שלך מברית RON שיכולה לחסל אותך אם היא רק תרצה ועד לפחד שלך ממלחמה בכללי. אני יודע ותמיד אדע כל מה שקורה אצלך. וזכור משפט חשוב, knowledge is Power by the way, for me that's enough power, and trust me if i'll want I can destroy you!

lidor500

New member
אחי ההשתחצנות שלך תעלה לך

בסוף ביוקר. זה לא איום, אבל זה דפוק, אם עד עכשיו הוא לא עלה על זה שיש לו מרגל בברית, אתה מספר לו בעצמך? אני מציע לך להבא, במקום להתרברב, תשמור על זכות השתיקה, אל תגלה כלום, אל תגלה מקורות וכו' וכו'.

i Milky

New member
בדיוק.. סייג לחוכמה שתיקה...

קודם פועלים - אח"כ מדברים

למעלה