היום תיווכחו בכוחי ולמה אני מסוגל.

SuperSpy

New member
היום תיווכחו בכוחי ולמה אני מסוגל.

היום נשלחה הודעה למדינה THE #1093, כרגע ממוקמת במקום הראשון במשחק. על פי תגובתה להודעה שלי אתם תוכלו לראות מה קורה איתה, במידה והיא תסרב לאולטימטום שהוצב לה אתם יכולים לראות את המדינה הזאת כהיסטוריה כבר מעכשיו. קבוצת המרגלים אשר נמצאת ברשותי ותחת הנהגתי מחזיקה בתוך בריתות כאלה ואחרות מעל כיום 20 מדינות שמתוכן 12 במאייה. אני פשוט רוצה לראות שמישהו ייסרב לדרישות שלי. נראה מה יהיה אבל בטוח יהיה מעניין... בברכה, SuperSpy ראש איחוד המרגלים

shabtay12345

New member
אינעל אחותך

אני ו המדינה במקום הראשון שייכים לאותה ברית! אני כבר עכשיו יכול לספר לך שכל פעולה שתנקט נגד מדינה מהברית שלנו לא תשרוד הרבה!!!! לא נסבול כל איום על מדינות מהברית שלנו! אם אתה גבר פרסם את המדינה שלך כאן אני מבטיח להרוס לך את המדינה !

SuperSpy

New member
על זה אתה תשלם... תן לי 24 ואתה..

עוד 24 שעות אין לך מדינה ורק על החוצפה הזאת.

חן בבלי

New member
אני ודולב כמו אחים אחי....

מי שייפגע בוא ייפגע.... המדינה שלי עכשיו בדקתי ברמת ריגול של 22 כל מי שייפגע בוא ייקבל חזרה על הראש... אנחנו הפדרציה כמו מחרת חבל להתחיל איתנו

lidor500

New member
כן אבל אם אתה תיגע בדולב או חן

גם אני אעלה עליך.. כבר 3 בריתות לא חבל?

חן בבלי

New member
חחחח:) ותנסה לפגוע בי

יש לי 2 מדינות בצבאי אחי אתה מוזמן... כי כל מי שייפגע בנו ייפגע !!! ואנחנו עוברים עם ברית מחתרת נגד העשיריה אז תחשוב

111dolev111

New member
עברו כבר...........................

.והמדינה שלי לא כזאת חזקה......... כל מדינה יכולה ליתקוף אותה.......................

freesoul21

New member
אתה לא תוכל לעשות לה כלום, אולי

תוריד אותה קצת בכח וזהו, ומה זה קבוצה של 20 מדינות זה נחשב הרבה? לי לבד יש 11 מדינות.

i Milky

New member
"היום".. עוד מעט מגיע הלילה..

עד עכשיו רק ראינו עלייה והתחזקות של המקום הראשון.. שום נפילה.. שום היחלשות.. דיבורים.. דיבורים.. כמה שהם לא מועילים..

SuperSpy

New member
נחיה ונראה.. כמו שאמרתי..

כשיהיה לי נוח לתקוף אני אעשה זאת, אל תתגרה במזל שלך גם אתה.

i Milky

New member
וואי וואי.. אילו רמיזות רצות פה...

בוא נאמר שהמדינה שלי לא כ"כ מוסתרת.. ומי שרוצה יכול בקלות להשיג את המספר.. נסה את מזלך..

מנהל HoR

New member
אחי רק תמחוק הפעם את השם מדינה

כשאתה מראה את ההודעה סתם שתדע !! זה פרט חשוב ביותר!!

werds

New member
אתם רק דיבורים

פאק פאק פאק הוא רק עולה בכוח

למעלה