היום ראיתי רכבת נוסעים שנסעה מאשקלו

מצב
הנושא נעול.

david80

Active member

ן לכיוון אשדוד בשעה 18:20 (הרכבת הורכבה מקטר אלסטום בובו וקרונות ישנים)! מה בדיוק הרכבת עשתה שם? האם זו רכבת מיוחדת?

ה דרומי

New member
אני ראיתי אתה ברכבת מרכז יותר מוקדם

ן לכיוון אשדוד בשעה 18:20 (הרכבת הורכבה מקטר אלסטום בובו וקרונות ישנים)! מה בדיוק הרכבת עשתה שם? האם זו רכבת מיוחדת?
אני ראיתי אתה ברכבת מרכז יותר מוקדם

omersi

New member
האם יש תמונה של השלישיה יחדיו?

שלישי ואחרון: 764:
האם יש לך תמונה של השלישייה החדשה יחדיו? (כולל 737)? קצת יותר קרובה מזו שערן העלה לפורום לפני כמה ימים? אם כן, אשמח את תעלה אותה לפורום (לגלות לך סוד? חסר לי wallpaper למחשב.....)

בוודאי. אני מקווה שאמצא זמן להעלות

האם יש לך תמונה של השלישייה החדשה יחדיו? (כולל 737)? קצת יותר קרובה מזו שערן העלה לפורום לפני כמה ימים? אם כן, אשמח את תעלה אותה לפורום (לגלות לך סוד? חסר לי wallpaper למחשב.....)
בוודאי. אני מקווה שאמצא זמן להעלות
אותה בקרוב. יש לי עומס קשה עכשיו + פיגור בעבודה אז אני מתנצל על האיחורים מראש.

ה דרומי

New member
ליד השלט הקודם טיפונת מהצד השמאלי

זה השלט שעליו סיפרת לי בטלפון ?
היכן הוא ממוקם בדיוק ? תוכל לתאר ?
של השלט הקודם. בתחילת בנית החומה אי אפשר לפספס
מתי אתה שם?. ד.א מה לגבי השלט מתחת לגשר אשדוד רואים אתו בזמן נסיעה ברכבת הוא עומד שם הרבה מאוד זמן אבל מי רואה רק נוסעי הרכבת.

צלם לי את השלט מאשדוד יא דוד !

של השלט הקודם. בתחילת בנית החומה אי אפשר לפספס
מתי אתה שם?. ד.א מה לגבי השלט מתחת לגשר אשדוד רואים אתו בזמן נסיעה ברכבת הוא עומד שם הרבה מאוד זמן אבל מי רואה רק נוסעי הרכבת.
תגיע לשם בזמנך החופשי, לך בין הקוצים, תגיע קרוב-קרוב לשלט וצלם לדוד ! אין לך שום תירוצים ואם לא תצלם לי, יהיה לך עסק עם 2 פולניות ! זה לא רק איום - זה ביצוע ממשי יא דוד !

ה דרומי

New member
בכיף רק שאין לי גלגלים בשלב זה

תגיע לשם בזמנך החופשי, לך בין הקוצים, תגיע קרוב-קרוב לשלט וצלם לדוד ! אין לך שום תירוצים ואם לא תצלם לי, יהיה לך עסק עם 2 פולניות ! זה לא רק איום - זה ביצוע ממשי יא דוד !
בכיף רק שאין לי גלגלים בשלב זה
ולכן כאשר תהיה בפריקה הבאה גש לשם עצור בצידי הכביש וגם מתחת לגשר . צר לי אבל בשלב זה אני לקוח של התח"צ.

ה דרומי

New member
הבהרת התמונה.

הבהרת התמונה.

ה דרומי

New member
שיגדל ../images/Emo57.gif היה לי נהג.

שיגדל
היה לי נהג.

מצב
הנושא נעול.
למעלה