אני ראיתי אתה ברכבת מרכז יותר מוקדםהיום ראיתי רכבת נוסעים שנסעה מאשקלו
ן לכיוון אשדוד בשעה 18:20 (הרכבת הורכבה מקטר אלסטום בובו וקרונות ישנים)! מה בדיוק הרכבת עשתה שם? האם זו רכבת מיוחדת?![]()
זה השלט שעליו סיפרת לי בטלפון ?אני ראיתי אתה ברכבת מרכז יותר מוקדם
השלישיה החדשה שלנו: ראשון 766:זה השלט שעליו סיפרת לי בטלפון ?
היכן הוא ממוקם בדיוק ? תוכל לתאר ?
שני: 765השלישיה החדשה שלנו: ראשון 766:
כל הצילומים: אביתר רייטר, נמל אשדוד, 12.07.2004.
765שני: 765
למעשה כבר שלשום הוא הופעל.765
כבר היה מחובר אתמול לרכבת נוסעים ישנה במוסך בחיפה...
בכבודלמעשה כבר שלשום הוא הופעל.
במחשב שלי מופיעים קורות חיים של כל קטר מאז 1892 ועד מחר - מרגע שנולד ועד שפורק לגורמים.
שלישי ואחרון: 764:השלישיה החדשה שלנו: ראשון 766:
כל הצילומים: אביתר רייטר, נמל אשדוד, 12.07.2004.
האם יש תמונה של השלישיה יחדיו?שלישי ואחרון: 764:
בוודאי. אני מקווה שאמצא זמן להעלותהאם יש תמונה של השלישיה יחדיו?
האם יש לך תמונה של השלישייה החדשה יחדיו? (כולל 737)? קצת יותר קרובה מזו שערן העלה לפורום לפני כמה ימים? אם כן, אשמח את תעלה אותה לפורום (לגלות לך סוד? חסר לי wallpaper למחשב.....)![]()
![]()
![]()
ליד השלט הקודם טיפונת מהצד השמאליזה השלט שעליו סיפרת לי בטלפון ?
היכן הוא ממוקם בדיוק ? תוכל לתאר ?
צלם לי את השלט מאשדוד יא דוד !ליד השלט הקודם טיפונת מהצד השמאלי
של השלט הקודם. בתחילת בנית החומה אי אפשר לפספסמתי אתה שם?. ד.א מה לגבי השלט מתחת לגשר אשדוד רואים אתו בזמן נסיעה ברכבת הוא עומד שם הרבה מאוד זמן אבל מי רואה רק נוסעי הרכבת.![]()
בכיף רק שאין לי גלגלים בשלב זהצלם לי את השלט מאשדוד יא דוד !
תגיע לשם בזמנך החופשי, לך בין הקוצים, תגיע קרוב-קרוב לשלט וצלם לדוד ! אין לך שום תירוצים ואם לא תצלם לי, יהיה לך עסק עם 2 פולניות ! זה לא רק איום - זה ביצוע ממשי יא דוד !![]()
![]()
סליחה וגם =וגשבכיף רק שאין לי גלגלים בשלב זה
ולכן כאשר תהיה בפריקה הבאה גש לשם עצור בצידי הכביש וגם מתחת לגשר . צר לי אבל בשלב זה אני לקוח של התח"צ.
או.קיי. תודה.בכיף רק שאין לי גלגלים בשלב זה
ולכן כאשר תהיה בפריקה הבאה גש לשם עצור בצידי הכביש וגם מתחת לגשר . צר לי אבל בשלב זה אני לקוח של התח"צ.
מה זה השלט? חומת ההפרדה בלוד?אני ראיתי אתה ברכבת מרכז יותר מוקדם
הבהרת התמונה.היום ראיתי רכבת נוסעים שנסעה מאשקלו
ן לכיוון אשדוד בשעה 18:20 (הרכבת הורכבה מקטר אלסטום בובו וקרונות ישנים)! מה בדיוק הרכבת עשתה שם? האם זו רכבת מיוחדת?![]()
שיגדלהיום ראיתי רכבת נוסעים שנסעה מאשקלו
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.