היום ראיתי משהו מוזר

מצב
הנושא נעול.
היום ראיתי משהו מוזר

היום ראיתי משהו מוזר
אוטובוס B7L בקו 138 של קווים לבן, צח כשלג מה זה מוזר, מישהו יודע פרטים על כך, לא הספקתי לראות אם זה היה היספנו או מרכבים כיוון שזה היה תוך כדי נסיעה.

יכול להיות שזה

היום ראיתי משהו מוזר
אוטובוס B7L בקו 138 של קווים לבן, צח כשלג מה זה מוזר, מישהו יודע פרטים על כך, לא הספקתי לראות אם זה היה היספנו או מרכבים כיוון שזה היה תוך כדי נסיעה.
יכול להיות שזה
לבקן כמו אצל חיות

../images/Emo6.gif יש גם אנשים לבקנים

יכול להיות שזה
לבקן כמו אצל חיות
יש גם אנשים לבקנים

omdor

New member
נצל"ש-גם אני ראיתי משהו מוזר

היום ראיתי משהו מוזר
נצל"ש-גם אני ראיתי משהו מוזר
ראיתי היום שנסעתי בקו 10 של דן מס' סידורי 7040 לאוטובוס לא היה שום סימן כלל וכלל מאיזה יצרן הוא [מרכבים/הארגז] לא היה סימן כלל ולא ידעתי למה אוטובוס לא ידוע מי יצר אותו

fireman

New member
כנראה האח התאום של הB7L

היום ראיתי משהו מוזר
כנראה האח התאום של הB7L
הלבן של מטרודן מדובר ב2 מכונות שהושאלו ע"י וולבו לאגד לניסיון אחת נמצאת במטרודן את השניה כנראה קווים רכשו. מדובר במרכב של מרכביםף

צביקוש23

New member
גם אני ראיתי משהו מוזר.. ../images/Emo6.gif

כנראה האח התאום של הB7L
הלבן של מטרודן מדובר ב2 מכונות שהושאלו ע"י וולבו לאגד לניסיון אחת נמצאת במטרודן את השניה כנראה קווים רכשו. מדובר במרכב של מרכביםף
גם אני ראיתי משהו מוזר..

היום ראיתי בן אדם חוצה במעבר חציה.....ומסתכל לצדדים.... לרגע שפשפתי עיניי בתדהמה כלא מאמין.. אך כן.. ראיתי נכון... ואני לתומי חשבתי משעברי חציה נועדו לקשט את הכביש.... (הודעה זו אינה קשורה לעצמי.... כל קשר ביני לבינה הוא מקרי לחלוטין..)

מצב
הנושא נעול.
למעלה