היום קיבלתי טנק דלק חדש ועוד...

Bugracer

New member
היום קיבלתי טנק דלק חדש ועוד...

טנק דלק חדש דנדש ברזילאי כל ה KIT שדרוש להתקין את הטנק דלק כולל מצוף מכני , פילטר נחושת שנמצא בתוך הטנק, 4 תושבות מנוע אחוריות גרמני PE כבל ומוביל קלאץ' גרמני GEMO AXLE BOOT גרמני מכס בני זונות 251 ש"ח נזק
אופיר

EranR

New member
תגיד, אתה מרכבי את כל הרכב מחדש?

אתה משחק בלגו??? דרך אגב קראתי איפשהו שיותר יקר לקנות רכב בחלקים, מאשר את כולו מהחברה... מה אתה חושב? ערן.

Bugracer

New member
משהו כזה , אבל לאט לאט....

בילדותי הייתי אלוף ב LEGO ואני לא צוחק ....

EranR

New member
חולה עליך!

אולי גם אני אתחיל בקרוב... נראה. ערן.

Bugracer

New member
לא אין הנחה , ניגשתי למנהל ולא עזר

כלום , הראתי רשיון רכב אספנוץ , הוא אמר לי שזה לא קשור ואין שום הקלה במס... הכי מצחיק זה שהם שינו את החוק אם עד עכשיו הייתה פטור מלשלם מס על טובין בסך של עד $50 לא כולל המשלוח. אז עכשיו ה $50 כולל המשלוח כלומר אפילו אם קניתה פריט ב $10 בלבד והמשלוח נניח $44 = $54 אז אתה צריך לשלם מכס בקירוב של 50% מהסה"כ. לידיעתכם.

דרור 914

New member
האמת אני לא בטוח אם הם שינו את

החוק או שהם ממציאים את החוק! כל פעם שאני מתקשר הם נותנים מחיר אחר אני כבר לא שואל יותר מה שיהיה יהיה לפעמים הם אפילו שוכחים לשים מכס ביכלל.

דרור 914

New member
האמת אני לא בטוח אם הם שינו את

החוק או שהם ממציאים את החוק! כל פעם שאני מתקשר הם נותנים מחיר אחר אני כבר לא שואל יותר מה שיהיה יהיה לפעמים הם אפילו שוכחים לשים מכס ביכלל.

Bugracer

New member
דרור אתה חושב ששתקתי על זה ?

ניגשתי למנהל המכס בבקשה לראות בכתובים את ה"חוק" , הוא פתח את הספר שהיה לידו ובמקרה ידע ב 2 שניות איזה עמוד זה וכן רשום שהפטור ממכס הוא עד $50 כולל המשלוח !!! המנהל שם אמר לי כי אם טעו שנים רבות והציבור נהנה מזה , אתה קולט מה זה עד $50 כולל משלוח ? בכל אופן קשה לי להאמין לבולשיט הזה , כי אם זה באמת נכון אז 70% מהחבילות שנכנסות לארץ יהיו מעוקבות מכס , בלגן גדול יהיה שם. נראה לי שנפלתי על מוכס מניאק שחיפש להשחיל לי את ה 251 ש"ח , מספר פעמים שעברו לא שילמתי שקל בעבור המכס , אולי מזל , אולי טימטום של מכס , לא יודע...

orange bug

New member
לי היה סיפור קצת שונה

החבילה עלתה כ-70$ ומשלוח עוד כ20$ . כל החבילה הגיעה לדואר ונאלצתי לשלם 230 שח כדי לשחרר אותה מהדואר. אגב כנראה היא גם נפתחה במכס לבדיקה ואני לא יודע אם זה חוקי.

The Red Baron

New member
אם היה

אז עם ישראל היה מנצל את הפירצה הזאת בחוק להביא חלקים למכוניות רגילות

למעלה