המטוס ג'מבו,גרוטאה של אלעל לשעברהיום נכנס מטוס ראשון לשרוול בטרמינל
3 עכשיו אפשר להגיד בשקט שאו טו טו טו פותחים!!!!
מדהים !
איזה יופי תודה תודה תודה חחהיום נכנס מטוס ראשון לשרוול בטרמינל
ימות המשיח ?איזה יופי תודה תודה תודה חח
אני ממש מתלהב מהפרוייקט הזה מה הסיכוי שיהיה פתוח למעוניינים נגיד בחופשת פסח לסיורים בכל השטח ??? איזה יופי זאת התקדמות בדיוק ביום שישי רציתי לשאול פה מתי יתחיל כל עניין ההדמיות תודה רבה על התמונות
צריך לאפשר שם תחרותתתתימות המשיח ?
האם ניתן להגיד, שהמשיח עומד לנחות ? הגיע הזמן, סוף סוף. עכשיו צריך לדרוש מזכייני המזון להפחית מחירים, ולא לגבות עבור כל פרוסת לחם או פחית שתיה הון עתק.
המשיח רצה להגיע בטיסהימות המשיח ?
האם ניתן להגיד, שהמשיח עומד לנחות ? הגיע הזמן, סוף סוף. עכשיו צריך לדרוש מזכייני המזון להפחית מחירים, ולא לגבות עבור כל פרוסת לחם או פחית שתיה הון עתק.
ההרצה תתחיל ב- 17/3 ואני הולךאיזה יופי תודה תודה תודה חח
אני ממש מתלהב מהפרוייקט הזה מה הסיכוי שיהיה פתוח למעוניינים נגיד בחופשת פסח לסיורים בכל השטח ??? איזה יופי זאת התקדמות בדיוק ביום שישי רציתי לשאול פה מתי יתחיל כל עניין ההדמיות תודה רבה על התמונות
מעניין- בא לי גם חחחההרצה תתחיל ב- 17/3 ואני הולך
לעבוד בהרצה . עברתי רעיון עבודה בחברה כח האדם שמגייסת אנשים לזה . הם קיבלו אותי וגם יתרשמו ממני והציבו אותי כראש צוות . אני עדיין לא יודע יותר מזה פרטים וגם חברת כח האדם לא יודעת הם ידעו עוד פרטים בעוד שבוע בערך . דבר שני קראתי כתבה שמנכ"ל ראשות שדות התאופה הודיעה שהטרמינל יפתח לציבור סופית ב- 15/6/04 אפילו עם לא ישלימו את תחנת הרכבת ואיזור התמך ביגלל פשיטת רגל של הקבלן (לפני שבועים) . הכתבה פורסמה לפני שבוע .
עומר, מה קרה חזרת לחחחחמעניין- בא לי גם חחח
כן הדביקו אותי שוב בפורום אחרעומר, מה קרה חזרת לחחחח![]()
עומר צריך לשנות את השם שלועומר, מה קרה חזרת לחחחח![]()
עמית, בהצלחה שם אבל ....ההרצה תתחיל ב- 17/3 ואני הולך
לעבוד בהרצה . עברתי רעיון עבודה בחברה כח האדם שמגייסת אנשים לזה . הם קיבלו אותי וגם יתרשמו ממני והציבו אותי כראש צוות . אני עדיין לא יודע יותר מזה פרטים וגם חברת כח האדם לא יודעת הם ידעו עוד פרטים בעוד שבוע בערך . דבר שני קראתי כתבה שמנכ"ל ראשות שדות התאופה הודיעה שהטרמינל יפתח לציבור סופית ב- 15/6/04 אפילו עם לא ישלימו את תחנת הרכבת ואיזור התמך ביגלל פשיטת רגל של הקבלן (לפני שבועים) . הכתבה פורסמה לפני שבוע .
הרבה תודה על התמונות המעניינות!היום נכנס מטוס ראשון לשרוול בטרמינל
אני מרשה לעצמי להוסיף לגלריההיום נכנס מטוס ראשון לשרוול בטרמינל
צולם מהכביש?!היום נכנס מטוס ראשון לשרוול בטרמינל
לא נראה לי זה קרוב מידיצולם מהכביש?!
הנה 4X-AXCהיום נכנס מטוס ראשון לשרוול בטרמינל
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.