היום יום העצמאות של ארגנטינה! היום יום העצמאות של ארגנטינה! תצפו לתיקון בבורסות של אמריקה הלטינית.
N nestorcito New member 25/5/06 #1 היום יום העצמאות של ארגנטינה! היום יום העצמאות של ארגנטינה! תצפו לתיקון בבורסות של אמריקה הלטינית.
י יהושע 50 New member 25/5/06 #2 אני רץ לשים את הבשר על האש...../images/Emo13.gif נכתב ע"י nestorcito: היום יום העצמאות של ארגנטינה! תצפו לתיקון בבורסות של אמריקה הלטינית. לחץ כדי להרחיב... אני רץ לשים את הבשר על האש...
אני רץ לשים את הבשר על האש...../images/Emo13.gif נכתב ע"י nestorcito: היום יום העצמאות של ארגנטינה! תצפו לתיקון בבורסות של אמריקה הלטינית. לחץ כדי להרחיב... אני רץ לשים את הבשר על האש...
א א Ron New member 26/5/06 #4 ארגנטינה נכתב ע"י יהושע 50: אני רץ לשים את הבשר על האש... לחץ כדי להרחיב... ארגנטינה המניות שקשורות לשוק הבשר עשו משהו מיוחד ביום הזה או יעשו?
ארגנטינה נכתב ע"י יהושע 50: אני רץ לשים את הבשר על האש... לחץ כדי להרחיב... ארגנטינה המניות שקשורות לשוק הבשר עשו משהו מיוחד ביום הזה או יעשו?
נ ניצן ה100ממתתתתת New member 25/5/06 #3 פחחחח נכתב ע"י nestorcito: היום יום העצמאות של ארגנטינה! תצפו לתיקון בבורסות של אמריקה הלטינית. לחץ כדי להרחיב... פחחחח
פחחחח נכתב ע"י nestorcito: היום יום העצמאות של ארגנטינה! תצפו לתיקון בבורסות של אמריקה הלטינית. לחץ כדי להרחיב... פחחחח