היום יום המשפחה-קבלו זר
ושאלה:

היום יום המשפחה-קבלו זר../images/Emo140.gif ושאלה:

איך תפנקו היום את בני המשפחה שלכם? האם "יום המשפחה" הוא באמת יום המשפחה - או כמו אצלי, תמיד ישאר "יום האם"? ועוד שאלה, איזו מתנה הכי מרגשת נתתם לאמכם בילדותכם ב"יום האם"? אני זוכרת שבילדותי, ביקשתי מאמי שתכנס למיטה ולא תעשה כלום. ניקיתי את הבית והכנתי לה ארוחה קלה וטעימה על מגש ישירות למיטה. והיתה גם פעם אחת שהייתי ממש קטנה, בערך בת 7, הלכתי למכולת לבד (פעם היינו הולכים לבד... ) וקניתי בקבוק שמן, סוכר ולחם. דודה שלי נכנסה הביתה ושאלה אותי איפה אמא שלי. אמרתי לה שהיא לא בבית. היא ראתה את המצרכים ושאלה "היא היתה במכולת"? אמרתי לה שאני קניתי את המצרכים לכבוד יום האם. מה עשתה הדודה הזאת? (אשתו של אח של אבא שלי) לקחה את המצרכים והחזירה אותם למכולת! מיותר לציין כמה התעצבנתי, נכון? הרסה לי את ההפתעה....

לא מתכוונת לפנק אף אחד היום...

365 ימים אני מפנקת אותם
היום זה היום עבודה הכי קשה שלי,אולי מישהו יחליט לפנק אותי קצת

עציון

New member
היום אני מפנק את האשה. איך?

לא מנג'ז לה לא מסתובב לה בין הרגליים לא אוכל בבית כדי שלא תטרח לא עושה ספונז'ה כדי שהיא תהנה לעשות זאת לא שומר על הנכדים כדי לא לקחת לה את ההנאה לא קונה. לא מגהץ. לא מגהק. כי משאיר לה את כל ההנאות כמו גדול. יש פינוק יותר טוב מזה? (ואל תחשבו שזה קל לי לוותר על כל הפעילות הנ"ל. אבל מה אני לא עושה בשביל האשה?)

לכבוד ראש חודש../images/Emo154.gif../images/Emo148.gif../images/Emo149.gif

אני אלך לחגוג עם חברות ואשאיר לגברים שבבית ארוחת ערב דשנה

אימם

New member
יום משפחה שמח!../images/Emo141.gif

ה|מתנה| שנתתי לאימי ביום המשפחה בערך כשהייתי בת 12 נמצאת איתי עד היום ולכן זה מרגש
. זו היתה מחברת מתכונים שבה היא רשמה את המתכונים שלה והיום אני משתמשת בה.

אנחנו קצת דוחים את החגיגות ...

היום לא יתאפשר לי לחגוג עם המשפחה לאור אילוצי עבודה, לצערי הרב
אז החלטנו לדחות קצת את החגיגות והפינוקים. גם אצלי יום המשפחה = יום האם... הכל קונספירציה של מע' החינוך

למעלה