"היום יום הולדת, היום יום הולדת

"היום יום הולדת, היום יום הולדת

היום יום הולאאאדת ל-מ-ת-ן (רוטמן)!, חג לו שמיח, וזר לו פוריח, היום יום הולאאדת ל-מ-ת-ן(רוטמן)! מזל טוב חבובון!!! עד מאה ועשרים שנים פוריות של עשיה וסיפוק עצמי שיביא לאושר עילאי ואין סופי!

מזל טוב!!!!!!!!!

מתן יקירי אני מאחלת לך הרבה טוב עוד הרבה שנים של יצירתיות ועשיה מהולות בהומור וכיף לכבוד יום הולדתך אני מאחלת לך חברים טובים, שתייה, שמחה, אהבה, פרחים ומתנות!!! (ולא בלונים כי אתה שונא אותם!)

havlaz

New member
../images/Emo65.gif מזל טוב!

לאומן הכשרוני שלנו!!

S h i R l e y

New member
מזל טוב מתן../images/Emo70.gif../images/Emo77.gif../images/Emo39.gif../images/Emo41.gif../images/Emo47.gif../images/Emo140.gif

מזל טוב

מתנוש שולחת לך איחולים והמון אהבה האמת שלפני כמה ימים מצאתי תמונה שלנו מכיתה ד' אני חושבת שאני אמצא סורק ויעלה אותה לפורום לכבוד היום הולדת 18!

NiKo667

New member
מזל טוב מתן!

לבן אדם הכי כשרוני שהכרתי עד היום, שיהיה לך יום הולדת מעולה ושמח. קצת יהיה טיפשי לכתוב לך "שתצליח בכל...", כי אתה כבר מצליח בהכל. מזל טוב!

Shpritz

New member
מזל טוב ../images/Emo77.gif../images/Emo23.gif../images/Emo65.gif../images/Emo20.gif../images/Emo24.gif../images/Emo41.gif

../images/Emo41.gifלמתן../images/Emo41.gif ../images/Emo6.gif

מתן, שיהיה לך המון מזל טוב, שמחה, ונחת

RoMik

New member
מזל טוב../images/Emo9.gif../images/Emo24.gif../images/Emo42.gif../images/Emo77.gif

MasterD_iL

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo39.gif../images/Emo142.gif../images/Emo49.gif|../images/Emo140.gif

סוקריה

New member
מזל טוב../images/Emo70.gif../images/Emo39.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo141.gif

מה זאת אומרת...הרי זה מובן מאליו!

עליך להגיב על כל ברכה לגופה!!!! תראה שאכפת לך, שאכפת לאחרים, כי אכפת להם שלך אכפת מהם...... (המשפט של המאה!!!)

למעלה