אתה לא מתבייש?
ועכשיו ברצינות.אתה לא מתבייש?
בחור רווק בגיל 40 מבקש דמי כיס מההורים?
אני בגילך הייתי כבר נשוי עם 3 ילדים קטנים
הייתה לי דירה ומכונית.
לא למבורגיני, אבל מכונית עם גיר אוטומטי.
אני לא רואה את זה דרך המשקפיים שלך.ועכשיו ברצינות.
עשית לגמרי לא נכון.
אם עד שהיית בן 28, כבר הספקת לכבול את עצמך
כדי להתעורר מדי בוקר לצד ישבן נשי רך, ענוג ונעים.. יש לזה מחיר.למחויבויות כספיות של אישה, שלוש ילדים, משכנתא והחזרים חודשיים על מכונית, אז אפשר להבין למה לא מימשת את עצמך, למרות כישרון למחשבים שהיה יכול לאפשר לך לעשות, לפחות תואר ראשון במדעי המחשב.
אתה כבר כמעט בן 40 ועדיין גר עם ההורים.היום זמנים השתנו. הילד עוזב את הבית איפשהו שם בין הגילאים 25 ל-30, עם כסף שחסך ותואר ראשון לפחות, מה שמאפשר נחיתה רכה באופן יחסי בעולם קר ואכזר שמספיק קשה גם כך.
גם אני לא כמוך. לא סובל מדחפים מיניים מוגזמים ולא חושב שמין הוא חזות הכול. קודם דואגים לבסיס רחב. אחר-כך מקימים משפחה.אני לא רואה את זה דרך המשקפיים שלך.
סיפור הקמת המשפחה שלי הוא מעולם לא נשזר בכבלים כלשהם.
היו שם אין ספור של לילות עינוגים בין הסדינים.
הרבה מציצות והחלפת נוזלים.
החריצים היו כל הזמן רטובים.
אני לא כמוך.
הפסקתי לאונן בגיל 14![]()
מין וזוגיות זה עוד אחד מתחומי החיים, אחד מתוך כמה. זה לא אמור לבוא על חשבון, זה אמור לבוא ביחד. דחפיך המיניים המוגזמים הרסו את חייך. אמרת בעצמך בהומור לפני זמן לא רב, איך שהיית צריך לתבוע את הזין שלך על כל הצרות שהוא גרם לך.כדי להתעורר מדי בוקר לצד ישבן נשי רך, ענוג ונעים.. יש לזה מחיר.
בגדים? אני אוהב בגדים. גם נעליים. קיבלתי את זה מאמאזה מחייב אותך לקנות בגדים ותכשיטים לאישה.
פוסטרים? פוסטרים זה יותר משהו של פעם. אבל ממש פעם. המאה ה-20 כאילו. במאה ה-21 כבר כמעט לא רואים את זה.הנשים אצלי תמיד היו אמיתיות.
לא פוסטרים.
אני לא חושב שהייתי אומר על מישהו בן 28 "כמעט בן 40".אתה כבר כמעט בן 40 ועדיין גר עם ההורים.
אני עדיין לא רואה שום שינויים באופק.
עוד מעט אתה תהיה סבא (וירטואלי)
מה אתה חושב? שתישאר צעיר לנצח?
רק שאני רוסי-מוסקבאיאבל אני לא מתפלא..
יצאתי פעם עם בחורה בוכרית, גם היא גרה עם אמא שלה.![]()
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.