היום התפרסמה כתבה שלי ב-Ynet

Yo-man

New member
היום התפרסמה כתבה שלי ב-Ynet

אחרי הטיול בקובה יצרתי קשר עם אתר Ynet והצעתי להם לכתוב כתבה. אחרי הרבה דיבורים הם החליטו שיש לי מה להציע, שזה בניגוד גמור אליהם. לטענתם הכתיבה באתר שלהם היא ללא תמורה. בדר"כ אני אומר תודה ושלום, אבל מילא פרסמתי מה שהיה לי בתפוז בחינם, וכל מה שהייתי צריך לעשות זה לערוך מחדש את הכתבה בשבילם. מי שמעניין אותו לקרוא - זה כאן.

kogawa

New member
כל הכבוד!!

אולי סוף סוף הם יתחילו לפרסם מאמרים של תרמילאים ולא של עתונאים הממומנים למטרות פרומושן של אתרים! (או שלפחות יממנו אותי למטרה זו..)

sela v

New member
מצטרף לברכות

רק חבל, שלא משלמים, וכנראה זה יהיה ככה כל עוד יהיו מטיילים שיהיו מוכנים לנדב חומר בחינם בכל מיני ערוצים. זוכר שדיברנו על זה יובל?אני רואה באופן שונה את הכתיבה בפורומים, מכיוון שכאן כל אחד יכול להוסיף הודעה בניגוד לפורמט העיתונאי ב-YNET.האם מישהו קיבל כסף על כתבה שמכר לעיתון או ערוץ טלויזיה?

sela v

New member
הרבה זה יחסי

אחרי שראיתי שייח שמשלם על חדר במלון יוקרתי בלונדון סליחה זה סוויטה כמה אלפי פאונדים ללילה....

natyh

New member
hay que preguntar a los viejos

Ah Querida Cuba Karamba כך במשפט הזה צריך לשאול את הזקנים נפתח הסרט הנפלא של ווים וונדרס הבואינה וויסטה סוציאל קלוב . קומפאי סקונדו עומד במכונית אמרקאית לבנה ענקית פתוחה וישנה סיגר בפיו ומחפש את המועדון . לא צריך כלום יותר מזה כדי לתאר את הוואנה : קומפאי ,הקדילק לאספנים שבקושי נוסע ,האיש הזקןהרחוב הריק והצעירים בלי חולצה שנותנים מיד אווירה של שכונה לטינית חמה . הוואנה העיר בה הזהב מתגלגל באשפה , המכוניות האנשים המוזיקה והכוח של שמחת החיים . ידידי עשית לנו את היום . נתי

shaishoo

New member
כל הכבוד

עכשיו תציא את אותה כתבה לNRG תמורת כסף

Yo-man

New member
תודה על התגובות

ולגבי הסרט בואנו ויסטה סושיאל קלאב - בזכות שאלת טריוויה (מי היה הבמאי) זכיתי בפרס הזה של טיסה ו-6 לילות בהוואנה

amits6

New member
הכתבה שלך הייתה מרתקת

כאחד שטייל בקובה. זה הרבה מעבר להוונה וסלסה (ואני חולה סלסה). טיילתי 16 ימים בכל קובה עד ברקואה. וכל מקום יש לו יחודיות ומוסיקה טיפה אחרת. בכל מקרה הייתה לי חוויה לחקור את מורשתו של צ'ה גוורה ובכלל להגיע לקבר המדהים שלו בסנטה קלרה. ולהכיר את התרבות היותר אפריקאית שנמצאת בסנטייגו עם מוסיקת הסון העתיקה. החוויה הכי שאני זוכר טיילתי בסנטייגו לאיזורים הפחות מתויירים והגעתי במקרה לבית של זקנים בני 60 פלוס. כל אחד הוציא את כלי הנגינה שלו והם התחילו לנגן סון ומוסיקה קובנית מסורתית וכל המקומיים שהיו שם (20-30) נכנסו חלקם רקדו חלקם הסתכלו חלקם ניגנו חלקם שתו מוחיטו. ואני התמגנתתי למקום למשמע המוסיקה מצאתי את עצמי רוקד איתם סלסה ושותה מוחיטו והם נורא התלהבו שישנם שני זרים (אני והחברה) שיודעים לרקוד. נשארנו איזה שעתיים עם המוסיקה ולקראת הסוף ביקשתי מהם שישירו את הקפטן צ'ה גוורה. וקיבלתי מהם ביצוע בהקדשה. חזרתי לקאס פמילייר כל כך מאושר שבאמת הרגשתי שיש אמת בסיפורים המדהימים על קובה.

Yo-man

New member
תודה

ומזל שיצאנו ליום אחד לויניאליס, ככה באמת ראינו טיפה מקובה ולא רק מהעיר. עד שיצאנו הרגשתי שזה היה מספיק, אחרי ויניאליס אני מבין שעוד לא ראינו כלום. אם יצא - נחזור.

natyh

New member
בפעם הבאה

אני מבקש לידע אותי בשאלות .... וברצינות יופי שזכית כך זכינו לכתבה משובחת . ידידי אתה יודע לכתוב . נתי

Yo-man

New member
תודה, נתי. אני מקוה להמשיך עם זה

ואולי בפעם הבאה לא בהתנדבות...

למעלה